- 2,728
- 2,168
- 113
Benfica 90+7. Dakikada kalecisinin attığı golle 24. Sıraya yükselip turu geçiyor olaya bak 
Yükleniyor…
x.com
İşin komik tarafı Benfica ile Real eşleşmis bir sonra ki turda Real bilerek verdi diyebilir miyiz dostbenim kupon tuttu walla bu gece herkes real alır dedide bulasmadım o maça 4 maç kombin yapmıstık çektik paramızı
IM JOSE MOURİNHO
bilmiyorum dost walla hiç bulasmadım en basit maçları seçtim içinden sıyrıldım uzun zaman sonra kuponum tuttu maçlar istediğim gibi gitti 4 maç seçtik bastık cıktıkİşin komik tarafı Benfica ile Real eşleşmis bir sonra ki turda Real bilerek verdi diyebilir miyiz dost
Bayern 3.5'dan dünyalar gitti ilk yarı gol yok ikinci yarı 3 gol 88de karşı karşıya kaçırdı 3 gol çıkan vara giden maça +3 verdi şanssızlık bizden yanaydıbilmiyorum dost walla hiç bulasmadım en basit maçları seçtim içinden sıyrıldım uzun zaman sonra kuponum tuttu maçlar istediğim gibi gitti 4 maç seçtik bastık cıktık![]()
O yüzden her konuda Sırıtıp duruyorsun keyfin yerindebilmiyorum dost walla hiç bulasmadım en basit maçları seçtim içinden sıyrıldım uzun zaman sonra kuponum tuttu maçlar istediğim gibi gitti 4 maç seçtik bastık cıktık![]()
Bir sonra ki turda Real bunları 5lerMourinho 2 sene ekmeğini yer bu galibiyetin .
Gelsin paracıklar, tazminatlar.
Belli değil İnter de olabilir Benficanın rakibiİşin komik tarafı Benfica ile Real eşleşmis bir sonra ki turda Real bilerek verdi diyebilir miyiz dost
Bir sonra ki turda da Real Benfica eslesmis ahahahahah Şikenin kralı bu maç olmusson pozisyon benfica faul kullanıyor , içerde 4 realli 7 benficalı oyuncu var farkındamısınız ? benfica 2 farkı yakalarsa tur atlıyormuhteşem şike
Kura çekilecek belli degilİşin komik tarafı Benfica ile Real eşleşmis bir sonra ki turda Real bilerek verdi diyebilir miyiz dost
Öyle okudum dost emin misinKura çekilecek belli degil
Ne açmıştı oranjojo boşuna galaxinin en yüksek oranını açmadıya![]()