Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Benfica Kalecisi

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,875
1,993
113
benim kupon tuttu walla bu gece herkes real alır dedide bulasmadım o maça 4 maç kombin yapmıstık çektik paramızı

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,875
1,993
113
İşin komik tarafı Benfica ile Real eşleşmis bir sonra ki turda Real bilerek verdi diyebilir miyiz dost
bilmiyorum dost walla hiç bulasmadım en basit maçları seçtim içinden sıyrıldım uzun zaman sonra kuponum tuttu maçlar istediğim gibi gitti 4 maç seçtik bastık cıktık :D

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,035
2,746
113
Mourinho 2 sene ekmeğini yer bu galibiyetin .
Gelsin paracıklar, tazminatlar.

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,728
2,168
113
bilmiyorum dost walla hiç bulasmadım en basit maçları seçtim içinden sıyrıldım uzun zaman sonra kuponum tuttu maçlar istediğim gibi gitti 4 maç seçtik bastık cıktık :D
Bayern 3.5'dan dünyalar gitti ilk yarı gol yok ikinci yarı 3 gol 88de karşı karşıya kaçırdı 3 gol çıkan vara giden maça +3 verdi şanssızlık bizden yanaydı

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,975
42,749
113
valverde adamın kafayı patlatıyormuş yalnız o nasıl geliş aq

Lazocan61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,372
652
113
son pozisyon benfica faul kullanıyor , içerde 4 realli 7 benficalı oyuncu var farkındamısınız ? benfica 2 farkı yakalarsa tur atlıyor :) muhteşem şike

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,035
2,746
113
Real istese 5 fark atıp sktir ederdi bunları.
Şike işte net. Olasılık olarak bu kadar şeyin bir araya gelip Benficanın nokta atışı tur atlaması imkansız gibi bir şey.
Dönüyor işte bir şeyler.