Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Barrios / NBA

Kupon Miktarı
14000
Kupon Oranı
6.00

Mayko78

Farkederse Kahrolayım..💛💙💛💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,411
12,805
113
Çok alakası var kanka. Adam nefes almadan, ne oynadigima bile bakmadan dm atarsa o kupondan hayır gelmez.
Üstadım haddime değil ama bu rakamlar kombine için riskli tek maç gitsen daha iyi olur bence umarım bundan sonra kazanırsın.

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,157
22,499
113
Üstadım haddime değil ama bu rakamlar kombine için riskli tek maç gitsen daha iyi olur bence umarım bundan sonra kazanırsın.
Eyvallah dostum, çok haklısın sadece bülten genişti ve hepsi gece olduğu için kombinlemek istedim gece uyuyorum diye kaçırmak istemedim. Nitekim rahat gelmesi gerek istatistiklerdi. Gelmeyen 2 oyuncuda hem az süre aldı buna rağmen 2 şer istatistikle kaybettirdi

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,260
30,274
113
Eyvallah dostum, çok haklısın sadece bülten genişti ve hepsi gece olduğu için kombinlemek istedim gece uyuyorum diye kaçırmak istemedim. Nitekim rahat gelmesi gerek istatistiklerdi. Gelmeyen 2 oyuncuda hem az süre aldı buna rağmen 2 şer istatistikle kaybettirdi
O zaman 3 farklı maça 14 14 14 ayrı ayrı bassaydın bunu da ben mi diyim