- 5,620
- 1,212
- 113
Bizimkilerin para görünce ameli akıyor
Biz boş yere mi terkettik gaddar Kerim buraları 🙂Rica ediyorum bir daha kupon yaptığımda daha maçlar başlamadan kupon gelmeden dm atıp pazarlık yapmayin.
Üstadım haddime değil ama bu rakamlar kombine için riskli tek maç gitsen daha iyi olur bence umarım bundan sonra kazanırsın.Çok alakası var kanka. Adam nefes almadan, ne oynadigima bile bakmadan dm atarsa o kupondan hayır gelmez.
Haklısın valla dost. Ne diyeyimBiz boş yere mi terkettik gaddar Kerim buraları 🙂
Eyvallah dostum, çok haklısın sadece bülten genişti ve hepsi gece olduğu için kombinlemek istedim gece uyuyorum diye kaçırmak istemedim. Nitekim rahat gelmesi gerek istatistiklerdi. Gelmeyen 2 oyuncuda hem az süre aldı buna rağmen 2 şer istatistikle kaybettirdiÜstadım haddime değil ama bu rakamlar kombine için riskli tek maç gitsen daha iyi olur bence umarım bundan sonra kazanırsın.
İfşa gelir mi reşat ustamRica ediyorum bir daha kupon yaptığımda daha maçlar başlamadan kupon gelmeden dm atıp pazarlık yapmayin.
Kapattım dm yi kafam rahat etti dost. Ugrasilacak gibi değil artık valla, en güzeli arkada takılmak, canın istedi mi bı kaç sevdiğine özelden ulaşmakİfşa gelir mi reşat ustam
O zaman 3 farklı maça 14 14 14 ayrı ayrı bassaydın bunu da ben mi diyimEyvallah dostum, çok haklısın sadece bülten genişti ve hepsi gece olduğu için kombinlemek istedim gece uyuyorum diye kaçırmak istemedim. Nitekim rahat gelmesi gerek istatistiklerdi. Gelmeyen 2 oyuncuda hem az süre aldı buna rağmen 2 şer istatistikle kaybettirdi
O zmn donsuz kalirdimO zaman 3 farklı maça 14 14 14 ayrı ayrı bassaydın bunu da ben mi diyim
Hava sıcak zatenO zmn donsuz kalirdim