- 6,068
- 6,084
- 113
Tek yer diyosunKolay kolay paylaşmaz pujajaj
Tek yer diyosunKolay kolay paylaşmaz pujajaj
Kupon paylaşmaz ama kazanxı paylaşırTek yer diyosun![]()
Kazancı paylaştığınıda görürüz inşallah 😃Kupon paylaşmaz ama kazanxı paylaşır
Özelden görüştüğüm bir kaç dost hariç kimseye ulaşmayacağım, haliyle kimseden ödül de kabul etmiyorum. Yinede bol şanslar dileyen arkadaşlara teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 915287
Bol şanslar 🤚Özelden görüştüğüm bir kaç dost hariç kimseye ulaşmayacağım, haliyle kimseden ödül de kabul etmiyorum. Yinede bol şanslar dileyen arkadaşlara teşekkürler.
Muhakkak görürsünKazancı paylaştığınıda görürüz inşallah 😃
Eyvallah dostumBol şanslar 🤚
clinganı 1 kere yazdım o gun teke gıttımTam onu yazcaktım sen biliyon bu işi clingan ribaundda akabilir maç erken kopmazsa
bencede ben olsam reid yazarım bol bol rib cekerReid show
Dün geceki Donovan Mitchell gibiclinganı 1 kere yazdım o gun teke gıttım
adam ondan once her mac 10+ rib cekıyordu o gun cekemedı
sonra yine serisi devam etti @ahmetcansarac61 hatırlar o geceyi
Randle asist yapar gibibencede ben olsam reid yazarım bol bol rib ceker
hatta divincenzo yazarım randle yazmam![]()
Amatörlüğun karşısında dehşete düştüm kardeism. Divicenzo dediğin kötürüm 3 Luk dışında meziyeti olmayan onda da 15 deneyip 3-4 sokan adambencede ben olsam reid yazarım bol bol rib ceker
hatta divincenzo yazarım randle yazmam![]()
Bol şanslar reşo yormadan gelir inş 🙏Özelden görüştüğüm bir kaç dost hariç kimseye ulaşmayacağım, haliyle kimseden ödül de kabul etmiyorum. Yinede bol şanslar dileyen arkadaşlara teşekkürler.
mamukashviliden iyidir dostAmatörlüğun karşısında dehşete düştüm kardeism. Divicenzo dediğin kötürüm 3 Luk dışında meziyeti olmayan onda da 15 deneyip 3-4 sokan adam
Mamukasvili kırmızı çizgimdirmamukashviliden iyidir dost
Bizim bahtclinganı 1 kere yazdım o gun teke gıttım
adam ondan once her mac 10+ rib cekıyordu o gun cekemedı
sonra yine serisi devam etti @ahmetcansarac61 hatırlar o geceyi
Randle baremi fazla gibi geldi bol şansÖzelden görüştüğüm bir kaç dost hariç kimseye ulaşmayacağım, haliyle kimseden ödül de kabul etmiyorum. Yinede bol şanslar dileyen arkadaşlara teşekkürler.
Aaa benim adam yokmuş la ondanmış barem 45 bile yapar yeterli süreyi alırsa @BarriosRandle baremi fazla gibi geldi bol şans