- 6,066
- 6,081
- 113
Reid showbol şanslar reşat usta
gobert ve Edwards yokmuş
şikagoda c.white yok
portlandda avdija yok son maclarda formdaydı lavuk
Reid showbol şanslar reşat usta
gobert ve Edwards yokmuş
şikagoda c.white yok
Bol şans kralÖzelden görüştüğüm bir kaç dost hariç kimseye ulaşmayacağım, haliyle kimseden ödül de kabul etmiyorum. Yinede bol şanslar dileyen arkadaşlara teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 915287
Teşekkürler dostumbol şanslar reşat usta
gobert ve Edwards yokmuş
şikagoda c.white yok
Niye lavuk dedin ki şimdi adamabol şanslar reşat usta
gobert ve Edwards yokmuş
şikagoda c.white yok
Rabbim Hidayet versinKapıcı ismaile uydum bu sefer
Gelmezse amorti ederiz bizde kardeşim kaçma puajhaNeyse ben yatıyorum bu kupon gelmezse hakkınızı helal edin
atlantanın oranı dusuyor sureklı doncıc belırsızmısReid show
Lan harbi iyi hatırlattın sabah iş var ben onu unuttumNeyse ben yatıyorum bu kupon gelmezse hakkınızı helal edin
Bol şansÖzelden görüştüğüm bir kaç dost hariç kimseye ulaşmayacağım, haliyle kimseden ödül de kabul etmiyorum. Yinede bol şanslar dileyen arkadaşlara teşekkürler.
bilmiyorum dostNiye lavuk dedin ki şimdi adama
Doncicle lebronun durumda belirsizatlantanın oranı dusuyor sureklı doncıc belırsızmıs
Bol şanslar ödül için değil kalben yazıyorum 😄😄Özelden görüştüğüm bir kaç dost hariç kimseye ulaşmayacağım, haliyle kimseden ödül de kabul etmiyorum. Yinede bol şanslar dileyen arkadaşlara teşekkürler.
Tam onu yazcaktım sen biliyon bu işi clingan ribaundda akabilir maç erken kopmazsabilmiyorum dost
bunların takımda sharpe var o akar belkı
Distin Forumun en iyi NBA tahmincisi kardeşim adama swn biliyon bu işi diyonTam onu yazcaktım sen biliyon bu işi clingan ribaundda akabilir maç erken kopmazsa
Hiç kazanan kuponunu görmedim ondandırDistin Forumun en iyi NBA tahmincisi kardeşim adama swn biliyon bu işi diyon
Kolay kolay paylaşmaz pujajajHiç kazanan kuponunu görmedim ondandır![]()