- 36,145
- 28,169
- 113
Ne bu kardeşim Erhanin keyfine göre mi maç vericez@AllanSaintMaximin sana diyor tatarım
Ne bu kardeşim Erhanin keyfine göre mi maç vericez@AllanSaintMaximin sana diyor tatarım
Yok kanka bildiğim kadarıyla sorunu yoktu. Oymamasa sorun olmaz iade olurKnk bi bildiğin var mı adam olmayabilir @Barrios
Mühür kimdeyse süleyman odur dost puhahNe bu kardeşim Erhanin keyfine göre mi maç vericez
Kuponu yeni gördüm zenginliğe bak be kardeşim 4 üçlüğe 3 k vay be
Kimdir bu namusuz dost
Erhani sabah bu forumdan göndermek için gözümü kan bürüdü kankaKuponu yeni gördüm zenginliğe bak be kardeşim 4 üçlüğe 3 k vay be
Kanka Erhan en son bütün sulalesinin üstüne yemin etti yine bırakmadı erhani adadan gondermek çok zorErhani sabah bu forumdan göndermek için gözümü kan bürüdü kanka
Adam karpuzcu dost nerden sallasa girmiş bi şekilde üçlüklerKimdir bu namusuz dost
Hergun millete NBA kuponunu vere vere milletin ocağına incir ağacı dikti. Dün 3/0 yaptı hala benim diyor. Kendisi mavi önlük giyip okula giderken ben cury - pual George 7 şer üçlüklerini kombinleyip 1k atardım ama bunu ona anlatamıyorumKanka Erhan en sonun bütün sulalesinin üstüne yemin etti yine bırakmadı erhani adadan gondermek çok zor
Bu ekmek yedirmez dost. Bunun kani bozuk. Bize kolsuz lazimAdam karpuzcu dost nerden sallasa girmiş bi şekilde üçlükler
Bol şanslar gelir inşallah gaddarim
Haklısın Kardeşim bilmeyen beyzbol takip etsin bu nedir yaHergun millete NBA kuponunu vere vere milletin ocağına incir ağacı dikti. Dün 3/0 yaptı hala benim diyor. Kendisi mavi önlük giyip okula giderken ben cury - pual George 7 şer üçlüklerini kombinleyip 1k atardım ama bunu ona anlatamıyorum
Kendisine söyledim hala geç değil. Alternatif sporlara yonelebilir. Hatta zorlarsa kendi sporunu bile icat edebilirHaklısın Kardeşim bilmeyen beyzbol takip etsin bu nedir ya
Kimden bahsediyorsun puhaaKendisine söyledim hala geç değil. Alternatif sporlara yonelebilir. Hatta zorlarsa kendi sporunu bile icat edebilir
3/0 yapan bir kardesimizdenKimden bahsediyorsun puhaa
Şansızlık arada denk gelir dost biz önümüze bakalım puhaa3/0 yapan bir kardesimizden
aaaa sen miydin o ? 😂Şansızlık arada denk gelir dost biz önümüze bakalım puhaa
Yok dedem di tobe yarabbimaaaa sen miydin o ? 😂