- 39,660
- 42,082
- 113
Nerdd o cumle konuda benim adım var sadece puahaYok borçlar var ama artık daha açık sözlü olacam, mesela direk kimseye ulaşmayacağım diyorum
Nerdd o cumle konuda benim adım var sadece puahaYok borçlar var ama artık daha açık sözlü olacam, mesela direk kimseye ulaşmayacağım diyorum
Benim öyle bir iddaam yok dost. Fakat Ergani burdan göndermek artık benim için farz olduNba'in Piri oldu adam ya @Barrios
Eyvallah gardasimBol şans gaddar
Şimdi söyledim ya işteNerdd o cumle konuda benim adım var sadece puaha
La senin dilin ne söyliirr demek ki o yüzden wpden tebrik mesajına cevap alamadık zjwnxjsnYok borçlar var ama artık daha açık sözlü olacam, mesela direk kimseye ulaşmayacağım diyorum
Bizde yanlış olmaz dostReşat mi yanlışın yokmu dost
İlla işin içine bizide sokacaksınız 😍🤫Benim öyle bir iddaam yok dost. Fakat Ergani burdan göndermek artık benim için farz oldu
Yok valla onunla alakası yok. Fena iş vardı elimde o anLa senin dilin ne söyliirr demek ki o yüzden wpden tebrik mesajına cevap alamadık zjwnxjsn
Tmdir dost ben kaçtım az islerim var nba başlasın gelirim eğer uyumazsan konuşuruzŞimdi söyledim ya işte
Ben uyurum dost. Lakin sabah ben gelmeden eşyalarını toplamış ol hahahah😂Tmdir dost ben kaçtım az islerim var nba başlasın gelirim eğer uyumazsan konuşuruz
10 a 10 bonus veren bi site olsa 10 yapıştırırım buna
Bol şans cane
Bi çıkamadım forumdan 3 saattir valenciennes in kuponuna karar veremediler tam delirmelik valla hesabı da bende suan adamlar ayni maçtan 2 oyuncu bahsi veriyorlar puahaBen uyurum dost. Lakin sabah ben gelmeden eşyalarını toplamış ol hahahah😂
@AllanSaintMaximin sana diyor tatarımBi çıkamadım forumdan 3 saattir valenciennes in kuponuna karar veremediler tam delirmelik valla hesabı da bende suan adamlar ayni maçtan 2 oyuncu bahsi veriyorlar puaha