- 17,172
- 10,050
- 113
800k parayla tesla nasıl alıyoruzCikcik teslayı da satıp battı heralde başka nolacaktı
800k parayla tesla nasıl alıyoruzCikcik teslayı da satıp battı heralde başka nolacaktı
Anammm fşfşfşfşfşfşfş#yeniprofilfoto
bmw 3.20 satacaktim ona tesla yerine el arabasi almiş olabilirCikcik teslayı da satıp battı heralde başka nolacaktı
Bolsans1200 un kayıp bonusunu kendi bildiğim yoldan buraya kadar getirdim, şans yaver giderse bu serüven devam ederEkli dosyayı görüntüle 881664
For @Metings1905#yeniprofilfoto
Kredi çekmiştir 🤔800k parayla tesla nasıl alıyoruz
Araba için kredi çekilir mi la 2 katı ödüyorsun 🥸Kredi çekmiştir 🤔
ona kredi veren bankanin taaaaaKredi çekmiştir 🤔
Aslan Dedem onun çırasını yakar yakinda Eniştem merak etme iki haftaya iki zeytine muhtaç eder.Cikcikin kayıtlara geçen son mesajı
Ekli dosyayı görüntüle 881682
Nasıl profil
Kenarda parası var diye çok meraklıysa teslaya çeker. Güç zehirlenmesi var basıp kazanıyorum kafalarına da girdiyseAraba için kredi çekilir mi la 2 katı ödüyorsun 🥸
Ne teslası be ne almıştı o teslaya yetmez o paralar ben ondan birikim var dedim heralde tesladan açınca ihaleyi ama yokmusCikcik teslayı da satıp battı heralde başka nolacaktı
Hshshdxhsgs süper qwNasıl profil
Yanlış anlaşılmasın 70 cmHshshdxhsgs süper qw
Kardeşim 2 oran buluyorsun atıyorsun araba bedavaya geliyor bu kadar basit gsgddgdAraba için kredi çekilir mi la 2 katı ödüyorsun 🥸
Metin Hocam görmesin#yeniprofilfoto
Anca keser onuYanlış anlaşılmasın 70 cm
Bugün Yusuf adında bir arkadaş kalitebetten çekim yapmıştı forumdaki dostlara 30k dagitacakti dağıtımı yaptı mı acaba?