- 87,913
- 96,609
- 113
Zurna mı oNasıl profil
Zurna mı oNasıl profil
800ü 1.10a bassam 880k olmaz 🥸Kardeşim 2 oran buluyorsun atıyorsun araba bedavaya geliyor bu kadar basit gsgddgd
Valla enişte bilmiyorum ben tanımıyorum farazi konuşuyorum tamamen bana niye kızıyosun 🤣Ne teslası be ne almıştı o teslaya yetmez o paralar ben ondan birikim var dedim heralde tesladan açınca ihaleyi ama yokmus
Normal şartlarda bak arabayı aldı arkadan kayıp serisi başlayıp 0 ı görmesi lazımdı
Ama arkadan 10 atıyor 150 çekiyo 5 atıyor 300 çekiyor böyle bir bal yok
Yok hıyar çıkmış o daBugün Yusuf adında bir arkadaş kalitebetten çekim yapmıştı forumdaki dostlara 30k dagitacakti dağıtımı yaptı mı acaba?
Olmaz valla olsada ödemez site800ü 1.10a bassam 880k olmaz 🥸
Metinim gorsunde karnı doysunZurna mı o
Metinin hayalini profil resmi yapmış Enişte, bu kadar zalimlik olmaz.Zurna mı o
Özelden @Metings1905 e zurna dürüm parası atmış olabilir başka kimse bişe almadıBugün Yusuf adında bir arkadaş kalitebetten çekim yapmıştı forumdaki dostlara 30k dagitacakti dağıtımı yaptı mı acaba?
Kardeş sen eski bir üyeye benziyorsun maşallah mesaj sayın az ama bizden çok hakimsin forumaBugün Yusuf adında bir arkadaş kalitebetten çekim yapmıştı forumdaki dostlara 30k dagitacakti dağıtımı yaptı mı acaba?
Benim site öderde neyse bende 800k bırak 80k basacak arka yok zaten 😂😂Olmaz valla olsada ödemez site
Mardinli Arif bol şanslarin olsun kral @sinansrml631200 un kayıp bonusunu kendi bildiğim yoldan buraya kadar getirdim, şans yaver giderse bu serüven devam ederEkli dosyayı görüntüle 881664
250 yi 10x yapiyon sen maşallah hshddhBenim site öderde neyse bende 800k bırak 80k basacak arka yok zaten 😂😂
şu saatte yemek konuşmayın diyorum acıkıyoruz Arif efendiMetinin hayalini profil resmi yapmış Enişte, bu kadar zalimlik olmaz.
Sin nirdesin kaç güMardinli Arif bol şanslarin olsun kral @sinansrml63
La o gün NBA kafaya takmasak 3 sana 3 bana kalırdı biliyon mu güzel denk geldiydi futbollar 🥸🤦🏻♂️250 yi 10x yapiyon sen maşallah hshddh
Ap 34 diyor istanbul civarı var mı arkadaşlarKardeş sen eski bir üyeye benziyorsun maşallah mesaj sayın az ama bizden çok hakimsin foruma
Bol şansın olsun gaddar1200 un kayıp bonusunu kendi bildiğim yoldan buraya kadar getirdim, şans yaver giderse bu serüven devam ederEkli dosyayı görüntüle 881664