Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Barrios / NBA 2 li

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,439
8,486
113
Mıknatıs var evet ama en yükseği patlatmaz her zaman
ya misal kasa basani direk patlatiyor cok denk geldigi icin biliyorum 2 k yatiriyim rulete girdigim gibi kasa bassam hemen tersi gelip sifirlaniyorum. ama 2 k attim 500 500 oynayim desem 3 oluyor 2.5 oluyor 1.5 oluyor 5 oluyor. kasa basarsan siçtin ruletde.

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,226
28,278
113
De ki dagitim yok. Darısı sizin başınıza bitsin gitsin. Başkanları etiketleyip sizin huzurunuzda 30k dağıtmak istiyorum demek nedir. Sanırsın belediye başkanı kültür merkezi açıyor. Sonuç tak topuk.
Eğer metinin attığı fotolar gerçekse o adama güvenilmez hakkaten tam bir at hırsızı gibiydi

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,766
14,501
113
ya misal kasa basani direk patlatiyor cok denk geldigi icin biliyorum 2 k yatiriyim rulete girdigim gibi kasa bassam hemen tersi gelip sifirlaniyorum. ama 2 k attim 500 500 oynayim desem 3 oluyor 2.5 oluyor 1.5 oluyor 5 oluyor. kasa basarsan siçtin ruletde.
Yok öyle değil o iş. Sen 2k ile oynuyorsun da büyük balıklar var. 1m ile oynuyor o. Masa her zaman kaybettirmez. Bi yerde ritim olur üst üste kazanç olur sonra masanın seyrini değştirirler tahmin edilmeyecek yerlere gider top hiçbir mantığa oturmaz. Orda kaçacaksın. Kaçmazsan paranı yer. Masayı okumadan oynarsan zaten kayıp olur

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,226
28,278
113
Gaddar kardesim bol sanslar işine karışmak gibi olmasın Sinan ve zeisy diye iki arkadaş var bunları etiketle, genelde bu iki arkadaşın takip ettiği kuponlar kazaniyor
Usta Sinan günde 20 rol takip ediyor 3-4 tanesi kazanıyordu başarı yüzdesi yüzde 20 falan

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,766
14,501
113
Cikcik teslayı da satıp battı heralde başka nolacaktı