- 19,679
- 23,205
- 113
Gecen obez 2 arkadaşın evine iftara gitmiştim. Kaç ekmek alalım diye sordular, 4 yeter herhalde dedim. Bana niye sen yemeyecek misin diye diye cevap vermişti m aklıma o geldi sabah kadar güldüm 😂
Valla çıktım geçen pazartesi günü maaş günü de salı idi aw bnkaya gidemedm vs yarın diye diye attı bu haftaya bakalım pazartesi gidip alcam eldenAyrıldın mı hakkat
Sen pastaya layıksınGecen obez 2 arkadaşın evine iftara gitmiştim. Kaç ekmek alalım diye sordular, 4 yeter herhalde dedim. Bana niye sen yemeyecek misin diye diye cevap vermişti m aklıma o geldi sabah kadar güldüm 😂
Tamam işte Ankaralı 8@thezzy knk üst oğlu üst oldu yav 🤣🤣
Valla hayırlısı olsun kanka dinlenicen mı yoksa giricen mi hemen bı yereValla çıktım geçen pazartesi günü maaş günü de salı idi aw bnkaya gidemedm vs yarın diye diye attı bu haftaya bakalım pazartesi gidip alcam elden
HahshshdhajajajaGecen obez 2 arkadaşın evine iftara gitmiştim. Kaç ekmek alalım diye sordular, 4 yeter herhalde dedim. Bana niye sen yemeyecek misin diye diye cevap vermişti m aklıma o geldi sabah kadar güldüm 😂
1 ay boş durcam biraz e ticarete bakıncam o boşlukta başka bir oastaneye gircem sonra planlarım bar bi kaç bakalım kankaValla hayırlısı olsun kanka dinlenicen mı yoksa giricen mi hemen bı yere
İmkansız çekip hemen başka yerde tek adım atacam kayıp ihtimaline karsiReşat son adım olsun bu kardeşim açız
San kötü bir haberim var Bu çekim sabaha gelirİmkansız çekip hemen başka yerde tek adım atacam kayıp ihtimaline karsi
Hayırlısı olsun bro1 ay boş durcam biraz e ticarete bakıncam o boşlukta başka bir oastaneye gircem sonra planlarım bar bi kaç bakalım kanka
Sen naptın devam mı geceyeHayırlısı olsun bro
Heyecandan yazmayı unutmuşunBeyler çekip baksa yerde tek adım atacam gelirse zaten burda ki dostlara atarım ödül. İsim vermeye gerek yok burdaki dostlar bellidir zaten. Kuoknu yine buraya atacam
Sendeyizz bol sansBeyler çekip baksa yerde tek adım atacam gelirse zaten burda ki dostlara atarım ödül. İsim vermeye gerek yok burdaki dostlar bellidir zaten. Kuoknu yine buraya atacam
127 gün sonra kuponum kazanıyor mazur görHeyecandan yazmayı unutmuşun