Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios / Kasa 1+1 Hedef 10k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,124
31,276
113
Devam kanka muhtemelen kurbana kadar devam edicem işi sevmiyorum ama piyasaya göre yine şükür iyi alıyoruz yazın bende bıseyler dusunucem ama suanlık devam bakalım
Şimdiden yazın için az buçukta olsa kendince bi şablon oluştur kafanda kanka ömür boyu milleti zengin etmek için 50-60 bin maaşa çalışıyoruz en azından ilk etapta pasif gelrde olsa bişeyler yapmak gerekiyor ömrümüz millet zengin etmek ile geçiyor eve gel yat kalk işe git 12 tane maaş için

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,660
28,813
113
Beyler çekip baksa yerde tek adım atacam gelirse zaten burda ki dostlara atarım ödül. İsim vermeye gerek yok burdaki dostlar bellidir zaten. Kuoknu yine buraya atacam
Aklıma şey geldi ya sen tek adım diyince izleyen bilir bayi toplantısı filminde ibonun kayınpederi çocuk yapamadığı ıcın dalga geçiyordu tek atışta diye 🤣

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,660
28,813
113
Şimdiden yazın için az buçukta olsa kendince bi şablon oluştur kafanda kanka ömür boyu milleti zengin etmek için 50-60 bin maaşa çalışıyoruz en azından ilk etapta pasif gelrde olsa bişeyler yapmak gerekiyor ömrümüz millet zengin etmek ile geçiyor eve gel yat kalk işe git 12 tane maaş için
Yuzdeyuz katılıyorum haklısın ama işte beceremedık kendı başımıza bıseyler sahibi olmayı mecbur anadan babadan kalacak mallara kaldık ister istemez bıseyler olacak gibi işte onları beklıyoruz ama keşke keşke kendı başıma adam akıllı bi hayat yasasaydımda böyle şeylere ihtiyaç duymasaydım ama iş işten geçti işte maalesef

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,124
31,276
113
Yuzdeyuz katılıyorum haklısın ama işte beceremedık kendı başımıza bıseyler sahibi olmayı mecbur anadan babadan kalacak mallara kaldık ister istemez bıseyler olacak gibi işte onları beklıyoruz ama keşke keşke kendı başıma adam akıllı bi hayat yasasaydımda böyle şeylere ihtiyaç duymasaydım ama iş işten geçti işte maalesef
İş işten geçmez hiçbir zaman böyle düşünme kanka hep bir umut olur illa bzde anadan babadan bekliyoruz birşeyler 3 5 mras olayı var ama em önemlisi düzen hayatta yanına bir hayat arkadaşı al seni tam doğru şekilde yönetrn

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,660
28,813
113
İş işten geçmez hiçbir zaman böyle düşünme kanka hep bir umut olur illa bzde anadan babadan bekliyoruz birşeyler 3 5 mras olayı var ama em önemlisi düzen hayatta yanına bir hayat arkadaşı al seni tam doğru şekilde yönetrn
Bilmiyorum kanka ya valla yaş ilerledikçe insan inanılmaz ağırlaşıyor ya da ben mi böyle oldum bilmiyorum eski neşemi yakalayamıyorum bi türlü çok karamsar olmaya başladım pozitif olmak lazım haklısın nefes aldığımız sürece her zaman bir umut vardır ama düzeni yakalayabilmek işte asıl mesele

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,124
31,276
113
Bilmiyorum kanka ya valla yaş ilerledikçe insan inanılmaz ağırlaşıyor ya da ben mi böyle oldum bilmiyorum eski neşemi yakalayamıyorum bi türlü çok karamsar olmaya başladım pozitif olmak lazım haklısın nefes aldığımız sürece her zaman bir umut vardır ama düzeni yakalayabilmek işte asıl mesele
O biraz da ülkeden kanka be yaştan değil @Fterim1905 e geçen bende iç yandım senin gibi umut yok faln dedim oda bana sen Türkiye de olduğun için buraya gelde gör hayatı neşeyi dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...