- 31,124
- 31,276
- 113
127 gün sonra 127 üstten kazanman bir işaret devam yürü127 gün sonra kuponum kazanıyor mazur gör
127 gün sonra 127 üstten kazanman bir işaret devam yürü127 gün sonra kuponum kazanıyor mazur gör
Devam kanka muhtemelen kurbana kadar devam edicem işi sevmiyorum ama piyasaya göre yine şükür iyi alıyoruz yazın bende bıseyler dusunucem ama suanlık devam bakalımSen naptın devam mı geceye
Şimdiden yazın için az buçukta olsa kendince bi şablon oluştur kafanda kanka ömür boyu milleti zengin etmek için 50-60 bin maaşa çalışıyoruz en azından ilk etapta pasif gelrde olsa bişeyler yapmak gerekiyor ömrümüz millet zengin etmek ile geçiyor eve gel yat kalk işe git 12 tane maaş içinDevam kanka muhtemelen kurbana kadar devam edicem işi sevmiyorum ama piyasaya göre yine şükür iyi alıyoruz yazın bende bıseyler dusunucem ama suanlık devam bakalım
Aklıma şey geldi ya sen tek adım diyince izleyen bilir bayi toplantısı filminde ibonun kayınpederi çocuk yapamadığı ıcın dalga geçiyordu tek atışta diye 🤣Beyler çekip baksa yerde tek adım atacam gelirse zaten burda ki dostlara atarım ödül. İsim vermeye gerek yok burdaki dostlar bellidir zaten. Kuoknu yine buraya atacam
Yuzdeyuz katılıyorum haklısın ama işte beceremedık kendı başımıza bıseyler sahibi olmayı mecbur anadan babadan kalacak mallara kaldık ister istemez bıseyler olacak gibi işte onları beklıyoruz ama keşke keşke kendı başıma adam akıllı bi hayat yasasaydımda böyle şeylere ihtiyaç duymasaydım ama iş işten geçti işte maalesefŞimdiden yazın için az buçukta olsa kendince bi şablon oluştur kafanda kanka ömür boyu milleti zengin etmek için 50-60 bin maaşa çalışıyoruz en azından ilk etapta pasif gelrde olsa bişeyler yapmak gerekiyor ömrümüz millet zengin etmek ile geçiyor eve gel yat kalk işe git 12 tane maaş için
Aklına neden hep münasebetsiz şeyler geliyor kanka, metin misin sen😂Aklıma şey geldi ya sen tek adım diyince izleyen bilir bayi toplantısı filminde ibonun kayınpederi çocuk yapamadığı ıcın dalga geçiyordu tek atışta diye 🤣
Ben bi duşa girip geliyorum 🤣Aklına neden hep münasebetsiz şeyler geliyor kanka, metin misin sen😂
İş işten geçmez hiçbir zaman böyle düşünme kanka hep bir umut olur illa bzde anadan babadan bekliyoruz birşeyler 3 5 mras olayı var ama em önemlisi düzen hayatta yanına bir hayat arkadaşı al seni tam doğru şekilde yönetrnYuzdeyuz katılıyorum haklısın ama işte beceremedık kendı başımıza bıseyler sahibi olmayı mecbur anadan babadan kalacak mallara kaldık ister istemez bıseyler olacak gibi işte onları beklıyoruz ama keşke keşke kendı başıma adam akıllı bi hayat yasasaydımda böyle şeylere ihtiyaç duymasaydım ama iş işten geçti işte maalesef
Tek atım puajjaaBen bi duşa girip geliyorum 🤣
Ne anlatıyon ya miras falanİş işten geçmez hiçbir zaman böyle düşünme kanka hep bir umut olur illa bzde anadan babadan bekliyoruz birşeyler 3 5 mras olayı var ama em önemlisi düzen hayatta yanına bir hayat arkadaşı al seni tam doğru şekilde yönetrn
Şu kadar cümlede mirasa mı takıldın aw puahahj bir sohbet konusu buldum şurda sohbet ediyoruz ğujjaNe anlatıyon ya miras falan
Adam Elizabethe gitti duşa girdi puahahahaNe anlatıyon ya miras falan
Bilmiyorum kanka ya valla yaş ilerledikçe insan inanılmaz ağırlaşıyor ya da ben mi böyle oldum bilmiyorum eski neşemi yakalayamıyorum bi türlü çok karamsar olmaya başladım pozitif olmak lazım haklısın nefes aldığımız sürece her zaman bir umut vardır ama düzeni yakalayabilmek işte asıl meseleİş işten geçmez hiçbir zaman böyle düşünme kanka hep bir umut olur illa bzde anadan babadan bekliyoruz birşeyler 3 5 mras olayı var ama em önemlisi düzen hayatta yanına bir hayat arkadaşı al seni tam doğru şekilde yönetrn
Senin konun yanda kardesım 1000 liraya 1000 liraNe anlatıyon ya miras falan
O biraz da ülkeden kanka be yaştan değil @Fterim1905 e geçen bende iç yandım senin gibi umut yok faln dedim oda bana sen Türkiye de olduğun için buraya gelde gör hayatı neşeyi dediBilmiyorum kanka ya valla yaş ilerledikçe insan inanılmaz ağırlaşıyor ya da ben mi böyle oldum bilmiyorum eski neşemi yakalayamıyorum bi türlü çok karamsar olmaya başladım pozitif olmak lazım haklısın nefes aldığımız sürece her zaman bir umut vardır ama düzeni yakalayabilmek işte asıl mesele
Neye takılcam başka hayat mayat bişeler demişsin ilgi alanım değil yaşamakŞu kadar cümlede mirasa mı takıldın aw puahahj bir sohbet konusu buldum şurda sohbet ediyoruz ğujja
1 sayıdan battım sinirliyim 2 serbest atış kaçtı sondaSenin konun yanda kardesım 1000 liraya 1000 lira
2 3 seneye görürüm seni knka bi ciddi ilişkin olsunNeye takılcam başka hayat mayat bişeler demişsin ilgi alanım değil yaşamak