Sen benim 2. Adıma geçtiğimi nerde gördün düzgün konuş evrene karşı geliyorsun 🥸🥸1k yap frbeet aliriz sabah 7 ye kadar konu devam eder en son adim da patlariz puaha
Sen benim 2. Adıma geçtiğimi nerde gördün düzgün konuş evrene karşı geliyorsun 🥸🥸1k yap frbeet aliriz sabah 7 ye kadar konu devam eder en son adim da patlariz puaha
Ne izliyorsun ben çizgi film izliyorumNeyse ben dizi izlemeye gidiyorum gece 3te gelirim puha
Tom ve Jerry puahhahaNe izliyorsun ben çizgi film izliyorum
Dini çizgi filmler izle. Yoksa seni başkan a ihbar ederim. Forumda 18 yaş altı üye var diye.Ne izliyorsun ben çizgi film izliyorum
Nasrettin oğlan izliyorum arada. Dini kategoriye girer miDini çizgi filmler izle. Yoksa seni başkan a ihbar ederim. Forumda 18 yaş altı üye var diye.
Ahahaha 😂 😂 😂Nasrettin oğlan izliyorum arada. Dini kategoriye girer mi
İşte bunlar hep siyonizmin oyunları. Sen Naruto izlemeye devam edebilirsin dost yoksa gidişat hiç iyi değilKeloğlan koş bilgecan dede annenle kahvaltı yapıyor
Naruto izlemeyince ayarım bozuluyor bi 1000 bölüm daha izleyip geleyim 🥸İşte bunlar hep siyonizmin oyunları. Sen Naruto izlemeye devam edebilirsin dost yoksa gidişat hiç iyi değil
Sergenden kazandigini at yarışına atacaktın dost. Sergen şimdi gördüğü kırmızı karttan aldığı paraları Gülpınar a atmistirSergenin kırmızısından kazandığım son 3 k yi da malum oyunda kaybedip geldim. Nesem hiç yok
Çok sinirliyim bı rol actirir misin hocamSergenden kazandigini at yarışına atacaktın dost. Sergen şimdi gördüğü kırmızı karttan aldığı paraları Gülpınar a atmistir
Kerimim seninde hiç şansın yok. Dün banliydin para vardı. Bugün ban yok para da. Aklımdasın Gaddarim unutursam alnımın çatısından mihla beniÇok sinirliyim bı rol actirir misin hocam
Canıni seviyorsan unutmazsin tabi😂Kerimim seninde hiç şansın yok. Dün banliydin para vardı. Bugün ban yok para da. Aklımdasın Gaddarim unutursam alnımın çatısından mihla beni
Keşke sen olsamKumarbaz dayım sağolsun ben bir rol açıyorum şimdi oraya gelin
300 yap at banaPorto gooool 250 lira geliyor @Erhan2121
2 kişiye 50 lira ödül300 yap at bana
Zaten korkundan, anlaşmamız gereği yağmurlu ve kapalı havalarda dışarı çıkabiliyorum sadece.Canıni seviyorsan unutmazsin tabi😂