10 knın yatışıBe neydi şimdi
10 knın yatışıBe neydi şimdi
Sağlık olsun artık inimize kadar inmiş bir laf sağlık olsun10 knın yatışı
Öyle sağlık olsunSağlık olsun artık inimize kadar inmiş bir laf sağlık olsun
6 şut var daha tasa vurmuşlarSağlık olsun artık inimize kadar inmiş bir laf sağlık olsun
Geçmiş olsun canımKonu kilit lose @Daimon
Dün sana yazdım uzun yazıyorsun diye tanımadın beniSağlık olsun artık inimize kadar inmiş bir laf sağlık olsun
Sağlık olsun reisKonu kilit lose @Daimon
O senmiydin sigarası biten puhhwaDün sana yazdım uzun yazıyorsun diye tanımadın beni
Ula sana kim kısa yaz siye söylenir benden başkaO senmiydin sigarası biten puhhwa
Bende bu kim diye düşündüm ole dedim bu kim daha öncede hiç görmediğim birisi ama sanki 40 yıldır tanıyormuş gibi konuşuyor pauhaUla sana kim kısa yaz siye söylenir benden başka
Tabancasinin kurşunu bitmiştir dost. Malum düşmanı çok Kerimimin sürekli teyakkuzda olması gerekirO senmiydin sigarası biten puhhwa
Tabancasının kurşunu bitmiştir derken hocam 🥸🥸Tabancasinin kurşunu bitmiştir dost. Malum düşmanı çok Kerimimin sürekli teyakkuzda olması gerekir
Su tabancasi iste puhhaaTabancasının kurşunu bitmiştir derken hocam 🥸🥸
İyi yerlere gitmiyor o laf şurdan fesat birisi gelirse kötü anlayabilir Allahtan ben fesat değilim öyle anlamadım 😂Su tabancasi iste puhhaa
Metin olsa o sözden çok anlam çıkarır di da bugün sessiz oda pauahİyi yerlere gitmiyor o laf şurdan fesat birisi gelirse kötü anlayabilir Allahtan ben fesat değilim öyle anlamadım 😂