Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bakiyesiz Kalmışlar Topluluğu

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
5,751
113
kanka öğrenci iken maydanoz dönerden yemek sölicem hesap yapıyordum 39 tl tutuyordu ama menü değil menüsü 54 tl idi zurnanın bende 50 tl girip bj de 1 el atıp bugün açmı kalcam çokmu yicem kumarı oynuyordum allah affetsin çok iyi öğrencilik geçirebilirdim kumar yok etti onuda :ASDFASD
ben öğrenciyken payfix falan yok transfercardla çekim yapıyordum euro ile teb atmsinde 500-600 euro belli aralıklarla dört sene evden para almadan üni okuduk fiyatını düşünmeden beyti,steakhouse ne varsa söylüyordum şimdi imkansız cebinde parası olan bile 50 kere düşünüyor dışarıda yerken öğrencilerin durumu daha fena çadırda kalıyorlar sürekli geriye gidiyoruz zerre ilerleme yok

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,908
50,857
113
Kumarı zengin olmak için oynayan aptallar olduğu sürece siteler ac kalmaz
Evet abi kumar zevktir zevkine 3 posta veriyorum ben günde artık zevk alıyorum, kumardan kazanıyorum diyen yalancıdır ya da varsa öyle biri bana dm atsın

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,908
50,857
113
Bırakın bu işleri çekin kredinizi atın dmnizi 2 maç vereyim , teşekkür yeterli maddi bi beklentim yok kesinlikle hergün 5 kupon tuttururum :d

akonlyyy

Sözü tartmadan söyleyen,aldığı cevaptan incinmesin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,446
778
113
Kumarı zengin olmak için oynayan aptallar olduğu sürece siteler ac kalmaz
Bu düşünceye sahip kişiler daha yeni başlayanlar 1-2 senedir oynayanlar. Senelerce oynayanlar kesinlikle anlar ki kumardan zengin olmayı bırak 1 lira fayda gelmeyeceğini. Ben ufak ufak oynuyorum bana zararı yok diyenleride seneler sonra bitik vaziyette çok gördüm. Şeytanla başedilmez.

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,156
113
Forumda stres odası açılmalı böyle küfürün serbest olduğu @Başkan varmi öyle bir vaadinizönümüzdeki secimlerde

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,156
113
Bu düşünceye sahip kişiler daha yeni başlayanlar 1-2 senedir oynayanlar. Senelerce oynayanlar kesinlikle anlar ki kumardan zengin olmayı bırak 1 lira fayda gelmeyeceğini. Ben ufak ufak oynuyorum bana zararı yok diyenleride seneler sonra bitik vaziyette çok gördüm. Şeytanla başedilmez.
Şeytan suya götürür susuz getirir suyun üstünde skrz de dost bu kumar başka şeytana haksızlık etme

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,908
50,857
113
Şeytan meytan dinlemem 2 sene boks yaptım kroşeyi koyduğum gibi bayıltırım pçi hayırdır şeytan meytan

akonlyyy

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,446
778
113
Şeytan meytan dinlemem 2 sene boks yaptım kroşeyi koyduğum gibi bayıltırım pçi hayırdır şeytan meytan

Tamam sorun çözüldü. Öyle sağlam vur ki o gte şu oyunun vesvesini vermesin bize daha😂

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,908
50,857
113
Tamam sorun çözüldü. Öyle sağlam vur ki o gte şu oyunun vesvesini vermesin bize daha😂
Sen şimdi jhonny sins e hem s***o hem para alıyo diye laf edebilir misin hayır sonuçta adam işini hakkıyla yapıyor bir neslin kol antrenmanını sağladı sağlıklı bir nesil yetiştirdi

akonlyyy

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,446
778
113
Sen şimdi jhonny sins e hem s***o hem para alıyo diye laf edebilir misin hayır sonuçta adam işini hakkıyla yapıyor bir neslin kol antrenmanını sağladı sağlıklı bir nesil yetiştirdi
Kesinlikle

Vinivonka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,096
394
83
Bu metamask kampanyası 2 günde 0dan yükseltti almayan varsa değerlendirsin

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,825
4,014
113
valla 0 bende şuanda param olsa çok şey yapacamda evden dışarı çıkamıyorum.

onurgzci

Üye
Yeni Üye
18
2
3
Kumar çok güzel her şey çok güzel gates of olympus diye bi oyun var süper , şekerin düşerse sweet bonanza oyna mesela , yaşasın kumar, balık mı tutasın geldi çok mu üşeniyorsun oltanın ucu kırılmış ya da hava çok mu sıcak gir bigger bass bonanzaya büyüğünden küçüğüne altınından gümüşüne her şekil balık var mesela, köpeğinin kulübesini hırsızlar mı çalmış dert etme the dog house var, yaşasın kumar
Milyoner276.com 7550 TL bakiyemi çekmeye çalıştım reddedildi güncelleme var diye bekletildim bir süre oyalandiktan sonra çekim işlemi yapmam engellendi risk birimi inceleme yapacakmış süresi 30 iş günüymüş en son da canlı destek hattından engellediler kimseye ulaşamıyorum yardımcı olabilecek varsa çekimin yarısını vermeye hazırım

mustafikri

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
803
721
93
Milyoner276.com 7550 TL bakiyemi çekmeye çalıştım reddedildi güncelleme var diye bekletildim bir süre oyalandiktan sonra çekim işlemi yapmam engellendi risk birimi inceleme yapacakmış süresi 30 iş günüymüş en son da canlı destek hattından engellediler kimseye ulaşamıyorum yardımcı olabilecek varsa çekimin yarısını vermeye hazırım
dm at ben alırım

Herbokolog

Ücreti Mukabilinde okunur üflenir. Muska Yapilir
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,936
1,820
113
onlar yine iyi kendi parası patronun kredi kartını patlatıp,kredi çekip kumar oynayanlar ne ararsan var forumda
He ya, bir arkadaş da mal yüklü kamyonun parasını yemişti, kamyonu da bırakıp kaçmıştı acaba ne oldu çok merak ediyorum