- 4,825
- 4,014
- 113
trabzonyer neresi
trabzonyer neresi
unut olm o siteyi herkese diyolar onuMilyoner276.com 7550 TL bakiyemi çekmeye çalıştım reddedildi güncelleme var diye bekletildim bir süre oyalandiktan sonra çekim işlemi yapmam engellendi risk birimi inceleme yapacakmış süresi 30 iş günüymüş en son da canlı destek hattından engellediler kimseye ulaşamıyorum yardımcı olabilecek varsa çekimin yarısını vermeye hazırım
abi yok trabzonda ankara bursa da var tandık benimtrabzon
ankarada olurabi yok trabzonda ankara bursa da var tandık benim
abi ne kadar lazım ve ne zaman ödiceksin ve ödicekmisin kesin sonra benim yüzümden ağzını yüzünü kırmasınlar üzülürümankarada olur
ankaranın neresınde paran kalmaz 10 bin lazım bana işe girince öderim 1 ayaabi ne kadar lazım ve ne zaman ödiceksin ve ödicekmisin kesin sonra benim yüzümden ağzını yüzünü kırmasınlar üzülürüm
abi ben tefeci değilim demetevler 1 caddede burdan böyle yer söylemek olurmu bilmiyorum ama dm den filan numarasını atayım iste veya dükkana git konuşankaranın neresınde paran kalmaz 10 bin lazım bana işe girince öderim 1 aya
yazdım demeti biliyorum çok teşekkür ederim wp a gelabi ben tefeci değilim demetevler 1 caddede burdan böyle yer söylemek olurmu bilmiyorum ama dm den filan numarasını atayım iste veya dükkana git konuş
Ya bırak dostum tefeci işini belamı arıyorsun başına.yazdım demeti biliyorum çok teşekkür ederim wp a gel
niye bela olsunki parasını ödücem geri ?Ya bırak dostum tefeci işini belamı arıyorsun başına.
Muhabbet açalım dedik konu nereye gelmiş.
Tefeci sana teminatın vs yoksa para vermez. Verdiğindede en az 2 katını geri alır. Ben sana soliyim. Hadi aldın parayı atacaksın kumara. Orda yiceksin parayı sonraa cumburlop hayatın zindan olacak.niye bela olsunki parasını ödücem geri ?
bu konuda haklısın evet ikna ettin beniTefeci sana teminatın vs yoksa para vermez. Verdiğindede en az 2 katını geri alır. Ben sana soliyim. Hadi aldın parayı atacaksın kumara. Orda yiceksin parayı sonraa cumburlop hayatın zindan olacak.