Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bakiyesiz Kalmışlar Topluluğu

Fiddle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
554
46
28
Milyoner276.com 7550 TL bakiyemi çekmeye çalıştım reddedildi güncelleme var diye bekletildim bir süre oyalandiktan sonra çekim işlemi yapmam engellendi risk birimi inceleme yapacakmış süresi 30 iş günüymüş en son da canlı destek hattından engellediler kimseye ulaşamıyorum yardımcı olabilecek varsa çekimin yarısını vermeye hazırım
unut olm o siteyi herkese diyolar onu :D

mustafikri

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
803
721
93
ankaranın neresınde paran kalmaz 10 bin lazım bana işe girince öderim 1 aya
abi ben tefeci değilim demetevler 1 caddede burdan böyle yer söylemek olurmu bilmiyorum ama dm den filan numarasını atayım iste veya dükkana git konuş

akonlyyy

Sözü tartmadan söyleyen,aldığı cevaptan incinmesin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,446
778
113
niye bela olsunki parasını ödücem geri ?
Tefeci sana teminatın vs yoksa para vermez. Verdiğindede en az 2 katını geri alır. Ben sana soliyim. Hadi aldın parayı atacaksın kumara. Orda yiceksin parayı sonraa cumburlop hayatın zindan olacak.

brentford

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,825
4,014
113
Tefeci sana teminatın vs yoksa para vermez. Verdiğindede en az 2 katını geri alır. Ben sana soliyim. Hadi aldın parayı atacaksın kumara. Orda yiceksin parayı sonraa cumburlop hayatın zindan olacak.
bu konuda haklısın evet ikna ettin beni