- 21,843
- 2,714
- 113
Baktı uyudun ses olmasın dedi 😀Herkese iyi şanslar dostlar. Son bi rol kuponu daha yapayım dedim yapıp paylaştım gelirse 3-4 kişiye daha ödül atayım dedim . Uyuyakalmism kupon tutmus😃😃 konuyu da admin kapatmış 😀😀
Baktı uyudun ses olmasın dedi 😀Herkese iyi şanslar dostlar. Son bi rol kuponu daha yapayım dedim yapıp paylaştım gelirse 3-4 kişiye daha ödül atayım dedim . Uyuyakalmism kupon tutmus😃😃 konuyu da admin kapatmış 😀😀
Senin kalbinin temizliğinden geliyorHerkese iyi şanslar dostlar. Son bi rol kuponu daha yapayım dedim yapıp paylaştım gelirse 3-4 kişiye daha ödül atayım dedim . Uyuyakalmism kupon tutmus😃😃 konuyu da admin kapatmış 😀😀
Sen adamsınSıkıntı yok reisim mesele değil para da onlarin hakkini atmam lazım onun için dedim. Size özelde yapayim şimdi bir kupon.
Sıkıntı yok forum senin @EşrefTEK80 benim kupon patlarsa sen devam et 🫡Abi Tumbete helal olsun ama 150k para cektim 3 parça bana misin demedi yarın saatte attı hepsini. Kasa da şuan 70k. Yapayım bir kupon atayım buraya da. Konu sahibinin musadesi varsa tabi
Şansın bol olsunSıkıntı yok reisim mesele değil para da onlarin hakkini atmam lazım onun için dedim. Size özelde yapayim şimdi bir kupon.
Gelirimde vermionki banaAbi Tumbete helal olsun ama 150k para cektim 3 parça bana misin demedi yarım saatte attı hepsini. Kasa da şuan 70k. Yapayım bir kupon atayım buraya da. Konu sahibinin musadesi varsa tabi
Konu sahibi de Bizimdir at Seni eşrefim zaten harmanlıktan ölüyorum iki rol takip edin 2 rolden alayım sabahı bari düz çıkım😄Abi Tumbete helal olsun ama 150k para cektim 3 parça bana misin demedi yarım saatte attı hepsini. Kasa da şuan 70k. Yapayım bir kupon atayım buraya da. Konu sahibinin musadesi varsa tabi
Öyle siteler az kaldı ama tümbetin o konuda maşllahı var 500k da çeksen yollarAbi Tumbete helal olsun ama 150k para cektim 3 parça bana misin demedi yarım saatte attı hepsini. Kasa da şuan 70k. Yapayım bir kupon atayım buraya da. Konu sahibinin musadesi varsa tabi
Yalnız bizim maç uzarsa faka basmasa pokoto Yemişko 🤣Öyle siteler az kaldı ama tümbetin o konuda maşllahı var 500k da çeksen yollar
Hani ko düdüko oluruz 😂Yalnız bizim maç uzarsa faka basmasa pokoto Yemişko 🤣
Muro baba benden ödül isteme bak şimdi eşref geliyor kupon atacak 56 olur ortalık o arada ben kaybolurum 🤣🤣🤣@AzraeL
Eşref'in kuponu gelir senin kuponu gelirse 😄ikinizden de ödül alırım bak ben bilmem
Kendi bildiğini yap Eşref ne olursun senin şansın var Buralar yeşillensin ikinizin kuponu da Milyonlar versinSac maçı için dusunceleriniz nedir dostlar . Teşekkür ederim bu arada güzel dusunceleriniz için
Ben 1.çeyrek üst derdim bu benim düşüncemSac maçı için dusunceleriniz nedir dostlar . Teşekkür ederim bu arada güzel dusunceleriniz için
Nba coşkusu üçlükler uçarSac maçı için dusunceleriniz nedir dostlar . Teşekkür ederim bu arada güzel dusunceleriniz için
Ben bilmem Eşref ayrı Sen ayrısın Bir buçuk saattir seni takip ediyorum 😄Muro baba benden ödül isteme bak şimdi eşref geliyor kupon atacak 56 olur ortalık o arada ben kaybolurum 🤣🤣🤣