Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling AzraeL Kasa 1500 3-4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
64,148
33,079
113
Bu betkom konusu çok geçiyor oynayıp oynayıp sifirliyorum ben o site hiç güven vermiyor adamlar kendisi her hafta bonus kuralları değişiyor yazıyor canlı destekte.
O sitenin Bana hatırlatma ne olursun ana avrat düz Gideceğim yoksa Eşref'in rolünü takip ettik 800 lira yapmıştım betcome'da 800 lira yatırdım bütün hepsi gitti 3-4 saat rol takip ettim o da cabası

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,297
11,254
113
Herkese iyi şanslar dostlar. Son bi rol kuponu daha yapayım dedim yapıp paylaştım gelirse 3-4 kişiye daha ödül atayım dedim . Uyuyakalmism kupon tutmus😃😃 konuyu da admin kapatmış 😀😀

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
10,708
113
O sitenin Bana hatırlatma ne olursun ana avrat düz Gideceğim yoksa Eşref'in rolünü takip ettik 800 lira yapmıştım betcome'da 800 lira yatırdım bütün hepsi gitti 3-4 saat rol takip ettim o da cabası
Muro baba o siteden uzak dur şu ana kadar hiç yatirmadim yatirmam da o tarz siteler hele de bankobet sakın

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,194
11,887
113
Herkese iyi şanslar dostlar. Son bi rol kuponu daha yapayım dedim yapıp paylaştım gelirse 3-4 kişiye daha ödül atayım dedim . Uyuyakalmism kupon tutmus😃😃 konuyu da admin kapatmış 😀😀
Tamam işte bizde senle birlikte 4kişiyiz burda :)

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
10,708
113
Bol şans dost uyumakla en iyisini yapmışsın dewamke şansın bol olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...