- 21,843
- 2,714
- 113
Atmadan
O sitenin Bana hatırlatma ne olursun ana avrat düz Gideceğim yoksa Eşref'in rolünü takip ettik 800 lira yapmıştım betcome'da 800 lira yatırdım bütün hepsi gitti 3-4 saat rol takip ettim o da cabasıBu betkom konusu çok geçiyor oynayıp oynayıp sifirliyorum ben o site hiç güven vermiyor adamlar kendisi her hafta bonus kuralları değişiyor yazıyor canlı destekte.
Barem 60 a düştü maç başlamadan bakalımBaşladı
Daha da düşsünBarem 60 a düştü maç başlamadan bakalım
Onu bunu bilmiyorum NBA 12 dk zaten bitmiyor bu karılar 10 dk daha da fazla sürüyorBunlar da hucüm süresi 30 saniye mi
Muro baba o siteden uzak dur şu ana kadar hiç yatirmadim yatirmam da o tarz siteler hele de bankobet sakınO sitenin Bana hatırlatma ne olursun ana avrat düz Gideceğim yoksa Eşref'in rolünü takip ettik 800 lira yapmıştım betcome'da 800 lira yatırdım bütün hepsi gitti 3-4 saat rol takip ettim o da cabası
Tamam işte bizde senle birlikte 4kişiyiz burdaHerkese iyi şanslar dostlar. Son bi rol kuponu daha yapayım dedim yapıp paylaştım gelirse 3-4 kişiye daha ödül atayım dedim . Uyuyakalmism kupon tutmus😃😃 konuyu da admin kapatmış 😀😀
O yüzden sıfır kaldım ya böyleMuro baba o siteden uzak dur şu ana kadar hiç yatirmadim yatirmam da o tarz siteler hele de bankobet sakın
Bol şans dost uyumakla en iyisini yapmışsın dewamke şansın bol olsunHerkese iyi şanslar dostlar. Son bi rol kuponu daha yapayım dedim yapıp paylaştım gelirse 3-4 kişiye daha ödül atayım dedim . Uyuyakalmism kupon tutmus😃😃 konuyu da admin kapatmış 😀😀
Eşref hoş geldinHerkese iyi şanslar dostlar. Son bi rol kuponu daha yapayım dedim yapıp paylaştım gelirse 3-4 kişiye daha ödül atayım dedim . Uyuyakalmism kupon tutmus😃😃 konuyu da admin kapatmış 😀😀
Sıkıntı yok reisim mesele değil para da onlarin hakkini atmam lazım onun için dedim. Size özelde yapayim şimdi bir kupon.Tamam işte bizde senle birlikte 4kişiyiz burda![]()