- 10,038
- 8,253
- 113
Eyvallah dostum 😅😅5 kişi oldu roll acanlarda var dağıtım yapmayı biliyoruz maalesef @Deadlong
Eyvallah dostum 😅😅5 kişi oldu roll acanlarda var dağıtım yapmayı biliyoruz maalesef @Deadlong
Çokta zorlama kenarda biraz kene bırak dostum5 kişiye atacam arkadaslar valla para şu an vardır belki 1 saat sonra olmaya da bilir
Ya senin canin sag olsun, siramiz geldiginde canimizi almasan yeter.5 kişiye atacam arkadaslar valla para şu an vardır belki 1 saat sonra olmaya da bilir
Klasik kumarci dün 22k vardi bugün gecesine yedik düştük dara5 kişiye atacam arkadaslar valla para şu an vardır belki 1 saat sonra olmaya da bilir
Şimdi yine acacam roll 3 adım diğer arkadaşlar için Azrail mesai yapacak bugün 🤣Ya senin canin sag olsun, siramiz geldiginde canimizi almasan yeter.
He walla kıymeti yok gelen paraninbir anda uçup gidiyorKlasik kumarci dün 22k vardi bugün gecesine yedik düştük dara
Iyi bari 2 gun kimse ölmeyecek Azrail roll pesinde, can pesinde degil.Şimdi yine acacam roll 3 adım diğer arkadaşlar için Azrail mesai yapacak bugün 🤣
Kazancın daim olsun reis 🔐