- 8,409
- 10,708
- 113
Sen yollama Soner ben sana nakit verecem🤣IBAN i bellla mı atıyoruz Azrail
Sen yollama Soner ben sana nakit verecem🤣IBAN i bellla mı atıyoruz Azrail
Kesene bereketBeyler 4 kişi seçtik bi roll daha acacam 3 adım diğer arkadaşlara da ulaşmak için valla
Hayirli olsun, kasa bile atilirAzrail dövmem var sayılır mıyım Ekli dosyayı görüntüle 909507
Rol açan kişilere atsaydiniz bari dostumBeyler 4 kişi seçtik bi roll daha acacam 3 adım diğer arkadaşlara da ulaşmak için valla
Tebrikler tekrar aga seçilemedik herhalde sorun yok şansın daim olsunBeyler 4 kişi seçtik bi roll daha acacam 3 adım diğer arkadaşlara da ulaşmak için valla
@bella dan olan kisilere bir emoji istesekBeyler 4 kişi seçtik bi roll daha acacam 3 adım diğer arkadaşlara da ulaşmak için valla
Bize dm yokmuSen yollama Soner ben sana nakit verecem🤣
Azrail yemin etmez, inandik.Beyler 4 kişi seçtik bi roll daha acacam 3 adım diğer arkadaşlara da ulaşmak için valla
Hangisi olsun 🤣@bella dan olan kisilere bir emoji istesek![]()
506.39 yeterliSen yollama Soner ben sana nakit verecem🤣
Bella cok emoji atmaz istedigini atsinHangisi olsun 🤣
5 kişi oldu roll acanlarda var dağıtım yapmayı biliyoruz maalesef @DeadlongAzrail yemin etmez, inandik.
O.zaman kural.belli değil mi 3 kişi3 kişi en baştan beri var 2 kişide sonradan gelen var grup kuracam dmden
YazdımSen yollama Soner ben sana nakit verecem🤣
Bakalım kizarcak mi dm 😅😅3 kişi en baştan beri var 2 kişide sonradan gelen var grup kuracam dmden
5 kişiye atıyor adam isteO.zaman kural.belli değil mi 3 kişi
3 tu 5 oldu işteO.zaman kural.belli değil mi 3 kişi