- 7,985
- 4,788
- 113
Eylülde gidecem bedelini ödedik de harbi güme gidecek para ortalık karıştı 😄15 ay yaptım ama gel bide bana sor 40 yıl gibi geldi
Eylülde gidecem bedelini ödedik de harbi güme gidecek para ortalık karıştı 😄15 ay yaptım ama gel bide bana sor 40 yıl gibi geldi
Git gel bir an evvelEylülde gidecem bedelini ödedik de harbi güme gidecek para ortalık karıştı 😄
Tez gel yarim 😄Git gel bir an evvel![]()
Romabet aradı kullanıcı adı istioTez gel yarim 😄
Niye güme gitsin ki hacıEylülde gidecem bedelini ödedik de harbi güme gidecek para ortalık karıştı 😄
Ciddiyim gogoEylülde gidecem bedelini ödedik de harbi güme gidecek para ortalık karıştı 😄
Ortalık karışık askerlik uzar bedelli kalkar bişey olur benı bulur yani neyse şaka yapıyorum ülkeye zeval gelmesin de bızımki makaraNiye güme gitsin ki hacı
kışlasız bedelli çıkana kadar beklemeye devamOrtalık karışık askerlik uzar bedelli kalkar bişey olur benı bulur yani neyse şaka yapıyorum ülkeye zeval gelmesin de bızımki makara
Savaş çıkacakmış bunuda en önde elinde kılıçla cepheye gönderecekler zannediyorNiye güme gitsin ki hacı
Yok süperzeka öyle zannetmiyorum sen merak etmeSavaş çıkacakmış bunuda en önde elinde kılıçla cepheye gönderecekler zannediyor
Hadi holi ya bayram geliyor😀Yok süperzeka öyle zannetmiyorum sen merak etme
Bunlar seni daha tanımıyor bir Kemal Sunal Fotoğrafı at da görsünlerSavaş çıkacakmış bunuda en önde elinde kılıçla cepheye gönderecekler zannediyor
Bize anca arefeyi gösteriyorlar bayramı yaşatmıyorlar kiHadi holi ya bayram geliyor😀
Haketmiyorlar bırak mahrum kalsınlarBunlar seni daha tanımıyor bir Kemal Sunal Fotoğrafı at da görsünler
Yaşat bize Bayramı beBize anca arefeyi gösteriyorlar bayramı yaşatmıyorlar ki