Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik ve Polislikte Boy

mustafa02219

♡♤◇♧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,552
1,312
113
Kardeşim zor valla stadyometre ile çıplak ayak ölçüyorlar milimetresine kadar sonuç veriyor senin kendi çabanla ölçtüğün boyla aynı çıkması imkansız benim tahminim ortalama 2 cm daha kısa çıkarsın, daha doğrusu doğru boyun orada ölçülecek boydur zaten ama sen 2 cm fazla ölçüyorsun stadyometre ile nizami şekilde ölçme imkanın olmadığı için. Benim stadyometrede çıkan boyum 187 benle aynı boyda olduğunu ya da daha uzun olduğunu söyleyen herkesten ya daha uzun ya da aynı boyda çıktım şu ana kadar, boy ölçmeyi bilmiyor millet.
Zaten sinirdayim ihtimal yok gibi o zaman

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,808
3,286
113
Arkadaşlar kpssden 67 puanım var su an halihazırda subaylik ve astsubaylik için mülakata çağrılmayı bekliyorum benim boyum evde olctugum metre ile 166 çıkıyorum eczanede 167 çıkıyorum askerlik ve polislik ise minimum 167 boy istiyor farzedelim boyum 166.5 falan çıktı elerler mi yani bu işin hiç inisiyatifi torpili vs yok mu bilen var mı tecrübeli arkadaslar fikir verebilir mi
Ayakkabı farkı vardır yalin ayak olcerlerse sikinti

mustafa02219

♡♤◇♧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,552
1,312
113
Arkadaşlar açık konuşayım bir yakınım var mülakata gideceğin zaman soyle bana dedi sözlü de yardımı dokunur diye düşünüyorum ama bu boy konusunda bir yardımı dokunur mu onu çok merak ediyorum yani askerliğimi yedek subay olarak yapmış olarak söylüyorum benden kısalari gördüm giren nasıl girmiş

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,180
5,072
113
Arkadaşlar kpssden 67 puanım var su an halihazırda subaylik ve astsubaylik için mülakata çağrılmayı bekliyorum benim boyum evde olctugum metre ile 166 çıkıyorum eczanede 167 çıkıyorum askerlik ve polislik ise minimum 167 boy istiyor farzedelim boyum 166.5 falan çıktı elerler mi yani bu işin hiç inisiyatifi torpili vs yok mu bilen var mı tecrübeli arkadaslar fikir verebilir mi
Mermi olarak alınırsın, bol şanslar.

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,880
2,563
113
Çıplak ayak 1.75 ve üstü erkek için her yere alınır. Özel güvenlik, asker, polis,zabıta, olimpik sporcu vs. Bu istenilen minimum fiziktir.

denizcongar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,475
511
113
Ben teğmenim bizim alayda 1.63 albay var nasıl girmiş kimse bilmiyor seni de eğer 1.66 ise alırlar dostum

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,380
1,331
113
Çıplak ayak 1.75 ve üstü erkek için her yere alınır. Özel güvenlik, asker, polis,zabıta, olimpik sporcu vs. Bu istenilen minimum fiziktir.
Öyle bir şey yok kadınlarda 162 erkeklerde 167 sınır, tabii özel talepleri olan birimler olabilir ben genel kuvvetlerden bahsediyorum

snnemre

Soy mas fuerto sola
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,594
1,782
113
Dost arkadaşların söyledikleri gibi 1-2 cm kısa çıkarsın en az bende de öyle oldu. 169.5 ölçtüm kendimi oraya gittiğimde çıplak ayakla ölçtüler 1.68 çıktım. Bekçilik için gitmiştim