- 1,550
- 1,312
- 113
İnşallah olur be kral valla askerliği çok istiyorum ocak sonu şubat başı gibi mülakatGözardı etmiyorlar ama sen dene kardeşim
İnşallah olur be kral valla askerliği çok istiyorum ocak sonu şubat başı gibi mülakatGözardı etmiyorlar ama sen dene kardeşim
Senin boy kaç kankaseni direkt elerler
ben de gırdım mulaktlara. cıplak ayak kafayı basıtırp boy alıyorlar
sac falan hıkaye. 165 164 cıkarırlar seni
1.84Senin boy kaç kanka
Astsubaylik zaten 60 puanla kapatıyor minimum onunla alakası yok kiki olamazsın zaten. hele bu puanla astsubaylıgı falan unut.
öyle bısı yok en yüksekten en asagıya bakıyorlar. seni cagırmazlar bile mülakta %100 emınım.Astsubaylik zaten 60 puanla kapatıyor minimum onunla alakası yok ki
Kanka geçen yıl 62 puanla giriş yapıp şu an ilk yılına başlamış arkadaşım varöyle bısı yok en yüksekten en asagıya bakıyorlar. seni cagırmazlar bile mülakta %100 emınım.
Kanka askerliğimi yedek subay olarak yaptım rütbe olunca o iş öyle olmuyorKanka 1.66ysa boşver yav asker olup napıcan ben 1.95im heves etmedim boylu olmayanı çok eziyorlar orda
He Rütbeli istiyorsun sen anladım kanka basketbol oyna o zamanKanka askerliğimi yedek subay olarak yaptım rütbe olunca o iş öyle olmuyor
Kardeş 15 yaşından sonra olmaz o is 😂Ya topuklu giyecen. yada saçları uzatacan.vaktin varsa basket oynucan.1 santim 1 santim dir🤣
Ölçüm çıplak ayakYa topuklu giyecen. yada saçları uzatacan.vaktin varsa basket oynucan.1 santim 1 santim dir🤣
Kanka normal askerlik değil bu astsubaylıkBizde 1.50 adam vardı la nasıl Kuralmis bu