Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik ve Polislikte Boy

mustafa02219

♡♤◇♧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,542
1,301
113
Arkadaşlar kpssden 67 puanım var su an halihazırda subaylik ve astsubaylik için mülakata çağrılmayı bekliyorum benim boyum evde olctugum metre ile 166 çıkıyorum eczanede 167 çıkıyorum askerlik ve polislik ise minimum 167 boy istiyor farzedelim boyum 166.5 falan çıktı elerler mi yani bu işin hiç inisiyatifi torpili vs yok mu bilen var mı tecrübeli arkadaslar fikir verebilir mi

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,489
113
Arkadaşlar kpssden 67 puanım var su an halihazırda subaylik ve astsubaylik için mülakata çağrılmayı bekliyorum benim boyum evde olctugum metre ile 166 çıkıyorum eczanede 167 çıkıyorum askerlik ve polislik ise minimum 167 boy istiyor farzedelim boyum 166.5 falan çıktı elerler mi yani bu işin hiç inisiyatifi torpili vs yok mu bilen var mı tecrübeli arkadaslar fikir verebilir mi
Bence 1.67,5 üst ile ucu ucuna gelir

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,037
1,314
113
Ya topuklu giyecen. yada saçları uzatacan.vaktin varsa basket oynucan.1 santim 1 santim dir🤣

yunuscelik58

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
226
129
43
Senin ölçtüğünden en az 2 cm az çıkacak mülakatta emin ol ona göre sen 166 ölçtüysen onlar ölçtüğünde 164 felan çıkacaksın

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,921
6,141
113
Dostum eczanede 1.77yim orda 1.75 yazıldı sen yinede şansını dene

tarsuslea

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
692
347
63
esneme hareketi yapıcan ölçüm öncesi 1 2 cm anlık uzatıyor bizim arkadaş 3cm uzadı anlık esnemeyle ama yanında birisi şart seni esnetmesi lazım öyle geçersin

Yazlık

...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,301
10,074
113
Orada daha kısa çıkartıyorlar doat

mustafa02219

♡♤◇♧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,542
1,301
113
Arkadaşlar en önemlisi torpil boyda torpil oluyor mu tecrübesi olanlar var mi

tarsuslea

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
692
347
63
Bu taktik olursa uygulayacağım teşekkür ederim bilgi için
araştır iyice esneme hareketlerini bazıları pek işe yaramıyor ama bazıları anlık uzatıyor gerçekten ama 4 5 saate eski boyuna geri dönersin ona göre zamanı iyi ayarlaman lazım

TommyEgan

Ego'lu Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,682
5,557
113
Yanında 2 kişi götür ölçüm öncesi ayak ve omuzdan çeksinler 2-3 cm farkeder

mustafa02219

♡♤◇♧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,542
1,301
113
araştır iyice esneme hareketlerini bazıları pek işe yaramıyor ama bazıları anlık uzatıyor gerçekten ama 4 5 saate eski boyuna geri dönersin ona göre zamanı iyi ayarlaman lazım
Zaten boy ve kilo ölçümü ilk aşama direkt onu yaparım