Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askerlik Hakkında

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,889
9,133
113
Askerlikte şap muhabbeti dedikodudan ibaret sadece ilk teslim olduğun zaman bir kaç aşı yapıyorlar o bir hafta tuvalete çıkmana ve erkekliğini hatırlamana biraz etki ediyor o kadar gerisi yalan koca karı dedikodularına inanmayın

melo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,137
1,548
113
Ben karakoldaydim valla yemekler bize taburdan geliyordu rezalettir bizim karakolun hemen yanin da bir tarla vardi domates biber karpuz felan her gece saat 2 gibi operasyona çıkardık karpuz operasyonu puaha
Ben özel harekat jandarma taburundaydim güçlendirilmiş menü idi fenaydı devlet baba varolsun fındık çikolata muz et koli koli gönderiyordu

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,801
42,324
113
Ben özel harekat jandarma taburundaydim güçlendirilmiş menü idi fenaydı devlet baba varolsun fındık çikolata muz et koli koli gönderiyordu
Valla bizim yakında tarlanın domatesi de baya güzeldi o tarla olmasa yemin billahi acimdan olürdum

Bob0666

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
311
150
43
Şu konuda 3 4 kişi var ciddi olup cahil olmayan :) gerisi kör kütük cahil konuyu açan reis celp tarihin Ocak ortası gibi belli olursa Şubat'ta gidersin belli olmazsa Mayıs'a bakarsın
Şap diye bişey yok
Girişte aşı yapıyolar o aşılar sıçmana veya erkeklik hormonuna etki edecek şeyler değil tetanoz felan korkma sağlığın için :)
Yemeklerin tamamı vücut için gerekli besinler sevmeyebilirsin ama arada ye tavsiyemdir dinç tutar
Acemilikte bile olsa lokanta bakkal vs var her türlü yemek var ordan yersin
Giderken bol bol iç çamaşırı götür Şubat'ta gidersen termal içlik götür vs
Askerlik güzeldir zevk almaya bak kendini sıkma zaman geçer gider

Ha bide nefsine hakim ol 😂😂

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,185
1,397
113
Ulan kör cahil sen 28 gün acemilik yapıp gidiyon sana eğitim veren komutanların 5 yıl orda onlar 5 yıl boyunca şaplı yemek yese neolur biliyon mu cahil herif ulan ne günlere kaldık ya
Çanakkale ezine git orda bir yemek yede gör komutanların bizimle yemek yediğini hiç görmedim ve yemekhane deposunda çalışırken kaçkere yemek yapılırken kazanlara beyaz toz gibi birşey katıldıgını gördüm. Hatta şap tutsun yemekler yağsız tuzsuz olurdu. 3 hangar vardı 1 hangarında komutanlar ve ustalar ayrı yerdi 2 hangarda acemiler ayrı yemek yerdi. Sorun NEDENSE ustaya geçtiğim an bitti demek ki stresten değil yemeklerden oluyor

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,377
1,327
113
Bedelli hariç kesinlikle yapılmaz bedelli hiçbir şekilde gidemiyorsan bir yolunu bul tecili uzat açıköğretim falan kaydol en kötü 6 ay askere gideceğine 5 ay çalış o parayla bedelli git emin ol daha iyidir

clovers1995

Hiç gülmedim dost
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,185
3,224
113
2014 te İskenderun da bizi ilk gün Spor salonuna topladilardi 12 saat bide ustune yol yorgunluğu vardı hayalet gibiydik sağlık kontrolü yapmışlar bildiğin tasaaklara baktılar sonra buldugumuz koğuşa sivillerle direk yatmıştık hiç unutmam