- 39,738
- 42,204
- 113
Ya bi isine bak nerde mal var gelip beni buluyor31
Seversin)
Ya bi isine bak nerde mal var gelip beni buluyor31
Seversin)
Ben özel harekat jandarma taburundaydim güçlendirilmiş menü idi fenaydı devlet baba varolsun fındık çikolata muz et koli koli gönderiyorduBen karakoldaydim valla yemekler bize taburdan geliyordu rezalettir bizim karakolun hemen yanin da bir tarla vardi domates biber karpuz felan her gece saat 2 gibi operasyona çıkardık karpuz operasyonu puaha
Valla bizim yakında tarlanın domatesi de baya güzeldi o tarla olmasa yemin billahi acimdan olürdumBen özel harekat jandarma taburundaydim güçlendirilmiş menü idi fenaydı devlet baba varolsun fındık çikolata muz et koli koli gönderiyordu
Dayı sohbet baya iyi kafa da gidiyo cansın iyi gecelerin olsun 🫡 benmi bot baglayayim bu saatten sonra😁😁😂Valla bizim yakında tarlanın domatesi de baya güzeldi o tarla olmasa yemin billahi acimdan olürdum
dayı dikkkat et ha deme öyle seyler adamın nefisi zorlanmasın sonu sıkıntı sonraGerçekten 31
94lüyüm 😂 nefsine hakim ol yükselme hocam 31 dedik diye 😂😂
Pauah eyw kral gorusuruz Iyi gecelerDayı sohbet baya iyi kafa da gidiyo cansın iyi gecelerin olsun 🫡 benmi bot baglayayim bu saatten sonra😁😁😂
Çanakkale ezine git orda bir yemek yede gör komutanların bizimle yemek yediğini hiç görmedim ve yemekhane deposunda çalışırken kaçkere yemek yapılırken kazanlara beyaz toz gibi birşey katıldıgını gördüm. Hatta şap tutsun yemekler yağsız tuzsuz olurdu. 3 hangar vardı 1 hangarında komutanlar ve ustalar ayrı yerdi 2 hangarda acemiler ayrı yemek yerdi. Sorun NEDENSE ustaya geçtiğim an bitti demek ki stresten değil yemeklerden oluyorUlan kör cahil sen 28 gün acemilik yapıp gidiyon sana eğitim veren komutanların 5 yıl orda onlar 5 yıl boyunca şaplı yemek yese neolur biliyon mu cahil herif ulan ne günlere kaldık ya
Adamın derdine bak orda kalksa ne olucak kardesimAcemi 28 gün usta 12 ay allhtan usta da yemekler dışardan geliyordu da kalkıyordu