Askere alma zamaarina bak en yakin ne zaman diye sanirim subattaydiDostlar selamun aleyküm. 31 aralıkta tecilim bitiyor muayene olsam ne zaman giderim askere tahmini bilginiz varmı
En erken ŞubattaDostlar selamun aleyküm. 31 aralıkta tecilim bitiyor muayene olsam ne zaman giderim askere tahmini bilginiz varmı
Muayeneni olursan Şubat celbinde gidersin muhtemelenDostlar selamun aleyküm. 31 aralıkta tecilim bitiyor muayene olsam ne zaman giderim askere tahmini bilginiz varmı
ŞubatDostlar selamun aleyküm. 31 aralıkta tecilim bitiyor muayene olsam ne zaman giderim askere tahmini bilginiz varmı
4 ana celp var subat mayis agustos kasimAskerlik şubesine gittim geçenlerde mayıs haziran yada temmuzda alırlar dedi
hemen işleminizle ilgilineyorum lütfen bekleyinizDostlar selamun aleyküm. 31 aralıkta tecilim bitiyor muayene olsam ne zaman giderim askere tahmini bilginiz varmı
şube söylemiş ne zaman gidebilecegini bize niye soruyon kuzen sence askerlik şubesinden daha bilgili yetkili birisi var mıdır burdaAskerlik şubesine gittim geçenlerde mayıs haziran yada temmuzda alırlar dedi
Hemen haftaya gönderiyoruzDostlar selamun aleyküm. 31 aralıkta tecilim bitiyor muayene olsam ne zaman giderim askere tahmini bilginiz varmı
Var ben onbaşı olarak yaptımşube söylemiş ne zaman gidebilecegini bize niye soruyon kuzen sence askerlik şubesinden daha bilgili yetkili birisi var mıdır burda
Çok sıkıntı olmuyor günlük para cezası geliyor günlük 46TL işliyor. Tecil işlemini yaparsanız mayısta celbinde gidersinizMuayene olmazsam kaçak durumunda herhangi bi sıkıntı yaşar mıyım dostlarım
Gbt de kaçak olarak gözükürsek zorla alıyorlar mıÇok sıkıntı olmuyor günlük para cezası geliyor günlük 46TL işliyor. Tecil işlemini yaparsanız mayısta celbinde gidersiniz
Gbt kimlik kontrolünde öncesinde yoklama kaçağı olduğunuzu belirtin bazı durumlarda işlem yapmıyorlar kimliğe bakmıyorlar uğraşmak istemiyorlar. Alıkoyma yok sadece imza attırıyorlar.Gbt de kaçak olarak gözükürsek zorla alıyorlar mı
askerlik subesi sana cevabı vermis adamlara inanmıyormusunAskerlik şubesine gittim geçenlerde mayıs haziran yada temmuzda alırlar dedi
hocam bende kasimda tecili bozdurdum en erken subatta mi giderim sizceaskerlik subesi sana cevabı vermis adamlara inanmıyormusun