- 26,825
- 17,243
- 113
Bol şanslar dost
Yeter dost tekten yedin biraz ortaya atta çeto da yesinBol şanslar dost
Enişte elimde sadece böbrek kaldı. Alıcı bulursam atarım ortaya birşeyler 😅Yeter dost tekten yedin biraz ortaya atta çeto da yesin
Böbrek Alınırsa Çekiliş, 10 kişiye 500 🤣Enişte elimde sadece böbrek kaldı. Alıcı bulursam atarım ortaya birşeyler 😅
Noldu çeto yattı mıFas gol tebrik ederim @Cutamaniac dost
Yok Enişte 90 a geldi vakit devam ediyor çetoNoldu çeto yattı mı
3 bile oldular. Sen daha iyi oynuyorsun dost. Senden daha çok tutturan rolcu görmedim benBenim kupon gelmiş
3.Adim Lose. 2 won 1 loseNaş naş 3.adim gitti gibi
Ben ilkyari sandim onu3 bile oldular. Sen daha iyi oynuyorsun dost. Senden daha çok tutturan rolcu görmedim ben![]()
300 lirayla slota girdi şimdi slot vermiyor diye gelir biz her gün 3k bırakıyoruz hala vermediğine ikna olmadık@NashNash 4. Adımı gönder gelsin Enişte seni bekliyor 🤣
Roll yapmiyormuydu bu adam slot ne alaka Enişte roll yaptırandan izin alsaydı bari300 lirayla slota girdi şimdi slot vermiyor diye gelir biz her gün 3k bırakıyoruz hala vermediğine ikna olmadık
Slot hastalık Malatyalı bir bakayım dede orda mı diye girdi 300 ü daha oyun yüklenirken almıştır dede zaten oynamadanRoll yapmiyormuydu bu adam slot ne alaka Enişte roll yaptırandan izin alsaydı bari
Bana roll yaptirmiyorsun diye ağlayanlar roll parasini ya alıp kaçıyor ya da slota veriyor sonra saygı bekliyor gururunu bilmem ne yaptığımın adamları diyorum başka da birsey demiyorum. @Cutamaniac yorum seninSlot hastalık Malatyalı bir bakayım dede orda mı diye girdi 300 ü daha oyun yüklenirken almıştır dede zaten oynamadan
Dur bakalım belli değil daha sinir yapmaBana roll yaptirmiyorsun diye ağlayanlar roll parasini ya alıp kaçıyor ya da slota veriyor sonra saygı bekliyor gururunu bilmem ne yaptığımın adamları diyorum başka da birsey demiyorum. @Cutamaniac yorum senin
Bu ne celal reisBana roll yaptirmiyorsun diye ağlayanlar roll parasini ya alıp kaçıyor ya da slota veriyor sonra saygı bekliyor gururunu bilmem ne yaptığımın adamları diyorum başka da birsey demiyorum. @Cutamaniac yorum senin