Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling asiruh06 | 3 Adımda Hedef 3k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,336
14,200
113
Dur bakalım belli değil daha sinir yapma
Enişte forumda böyle şeyler olursa forum çöplüğe döner. Git kendi paranla oyna ya da başarılı oldun rol de devret kime devredeksen rollu git devam et oyna. Ama bu şekilde olmaz ki. Hep aynı kişilere roll yaptırılıyor deniliyor sonra. Güvendiğin adama yaptıracaksin tabiki yoksa sonuç bu oluyor işte

Enişte

Yaramıyorsa içmeyeceksin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,993
96,757
113
Enişte forumda böyle şeyler olursa forum çöplüğe döner. Git kendi paranla oyna ya da başarılı oldun rol de devret kime devredeksen rollu git devam et oyna. Ama bu şekilde olmaz ki. Hep aynı kişilere roll yaptırılıyor deniliyor sonra. Güvendiğin adama yaptıracağım tabiki yoksa sonuç bu oluyor işte
Dur bakalım gelsin bi

NashNash

POKER MASTER ( DON'T GIVE UP )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
40,110
20,800
113
Enişte forumda böyle şeyler olursa forum çöplüğe döner. Git kendi paranla oyna ya da başarılı oldun rol de devret kime devredeksen rollu git devam et oyna. Ama bu şekilde olmaz ki. Hep aynı kişilere roll yaptırılıyor deniliyor sonra. Güvendiğin adama yaptıracağım tabiki yoksa sonuç bu oluyor işte
Sana devredelim

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,336
14,200
113
2-) Senin roll paran a Enişte nin yazdığı bu. Enişte üzmedimi seni. Ne yapıyorsunuz anlaşmalı üzerime mi oynuyorsunuz.
"300 lirayla slota girdi şimdi slot vermiyor diye gelir biz her gün 3k bırakıyoruz hala vermediğine ikna olmadık."

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,336
14,200
113
Ayıp ettin üzdün beni
İstersen 1 milyon kazan ben kimin nasıl hareket ettigiyle ilgileniyorum. Forum kimsenin babasının çiftliği değil. Kendilerini özel ayrıcalıklı zannedenler adamliklariyla bunu gösterirler. Yoksa yaşın, mesajın vs. önemi yok.

NashNash

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
40,110
20,800
113
Bi daha Davosa gelmem bu böyle biline

NashNash

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
40,110
20,800
113
İstersen 1 milyon kazan ben kimin nasıl hareket ettigiyle ilgileniyorum. Forum kimsenin babasının çiftliği değil. Kendilerini özel ayrıcalıklı zannedenler adamliklariyla bunu gösterirler. Yoksa yaşın, mesajın vs. önemi yok.
İster ilgilen ister ilgilenme bu saatten sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...