Merhabalar dostlar arabamı yukseltmeyi düşünüyorumda 500 bin bandına kadar bi bütçem var araba piyasasıda çok yüksek ögrenciyim şuan güzel bi aile arabası ve görünüş olarakta havalı bişey istiyorum önerebileceginiz bir araç varmı
Biraz daha paranı biriktir kardeşim bana kalırsaMerhabalar dostlar arabamı yukseltmeyi düşünüyorumda 500 bin bandına kadar bi bütçem var araba piyasasıda çok yüksek ögrenciyim şuan güzel bi aile arabası ve görünüş olarakta havalı bişey istiyorum önerebileceginiz bir araç varmı
altına atmayı çok düşünüyorumda bu kadar yükselmişken altın mantıksız olur gibi geliyorBiraz daha paranı biriktir kardeşim bana kalırsa
2 orana basıyorsun 2. El yerine 0 arabaya biniyorsun 😀altına atmayı çok düşünüyorumda bu kadar yükselmişken altın mantıksız olur gibi geliyor
altın sürekli yükseliyor ne zaman alırsan al her zaman karda olursunaltına atmayı çok düşünüyorumda bu kadar yükselmişken altın mantıksız olur gibi geliyor
sakın öyle bişi yapma sakın şeytan akla getiriyor ama sakın hatta ve hatta 50k atayım bi şansımı deneyim felan deme 500k yı sıfırlaman 2 saat alır2 orana basıyorsun 2. El yerine 0 arabaya biniyorsun 😀
1m yapmısken bida 2 orana basayım hatta kral 2 m olsun bitane bmw 520 d çekeyim altıma500 1 milyon yap 500 yerinde kalsın sonra araba al ne dersın 2 orana bakar
ailemde zaten para kanka şeytana uymam zatende istesemde atamam zatensakın öyle bişi yapma sakın şeytan akla getiriyor ama sakın hatta ve hatta 50k atayım bi şansımı deneyim felan deme 500k yı sıfırlaman 2 saat alır
Sen işi bılıyorsun1m yapmısken bida 2 orana basayım hatta kral 2 m olsun bitane bmw 520 d çekeyim altıma