Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Araba Piyasası

stalinque

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,406
1,437
113
Merhabalar dostlar arabamı yukseltmeyi düşünüyorumda 500 bin bandına kadar bi bütçem var araba piyasasıda çok yüksek ögrenciyim şuan güzel bi aile arabası ve görünüş olarakta havalı bişey istiyorum önerebileceginiz bir araç varmı

JoeQuanqa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,517
31,393
113
Merhabalar dostlar arabamı yukseltmeyi düşünüyorumda 500 bin bandına kadar bi bütçem var araba piyasasıda çok yüksek ögrenciyim şuan güzel bi aile arabası ve görünüş olarakta havalı bişey istiyorum önerebileceginiz bir araç varmı
Biraz daha paranı biriktir kardeşim bana kalırsa

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,282
538
113
öyle para ki, bu paraya araba var gibi ama yok gibi. temiz bi clio çekebilirsin ama iyi araştırman lazım

Ulrich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
801
425
63
2 orana basıyorsun 2. El yerine 0 arabaya biniyorsun 😀
sakın öyle bişi yapma sakın şeytan akla getiriyor ama sakın hatta ve hatta 50k atayım bi şansımı deneyim felan deme 500k yı sıfırlaman 2 saat alır

stalinque

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,406
1,437
113
sakın öyle bişi yapma sakın şeytan akla getiriyor ama sakın hatta ve hatta 50k atayım bi şansımı deneyim felan deme 500k yı sıfırlaman 2 saat alır
ailemde zaten para kanka şeytana uymam zatende istesemde atamam zaten

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,740
3,228
113
Herkesin otomobil zevki farklıdır dostum bazıları sedan bazıları hecbek bazıları dublo vs sever

Ben olsam o paraya Clio sembol dizel 2015-16 model alırdım

akgul383

Ya herro ya merro
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,125
2,816
113
Biraz fazla yakabilir ama güzeldir

Osman1331