Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı aminisego / Kombine

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,234
3,126
113
La birde benim haberim yoktu aramızda aldı verdi var diye incelik yapmış adam şimdi diyelim sen bana özelden yazdın 10k attın yarın öbür gün kupon paylaştım gelirse @Curcuna 40k ödül dedim buna artniyet yok ki lütfen kötü düşünme benim haberim bile yoktu ki bak golcümetin de yok forumda
senlik bişey yok arkadaş konu açmayı öğrensin birileri uyarsın ki

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,234
3,126
113
La gardaş bi git gecen güzel olsun
Kim kapıyı çalarsa onun kapısı çalınır
Kardeş sen o zaman borcunu oduyosun.etkinlim yapmiyosun ki.iste kizdigimiz bu niye konu aciyosun ödül verecegin kişi önceden belliyse

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,572
2,813
113
Kardeş sen o zaman borcunu oduyosun.etkinlim yapmiyosun ki.iste kizdigimiz bu niye konu aciyosun ödül verecegin kişi önceden belliyse
Verecekler listesinde ol sende bi kaç konu aç dağıt ki sende onlardan biri ol

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,234
3,126
113
Çekiliş mi manyak ya bu sanki foruma bağlı sponsorluk var ödülü dağıtan kişi çekiliş derse adam çekiliş yapar 😂
Yok oyle dunya adminler Bostan korkulugu mu? Etkinlik kurallari,Forum kuralları var.ahmet bana önceden para göndermişti dur gelirse Ahmet'e ödül diye konu mu acilir.

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,234
3,126
113
Adminim bu zat gelirse ödül diye konu açmis önceden kendisine destek olanlara meğer verecekmiş ödülü vereceği kişilerde belliymiş.bu işte bı tuhaflik yok mu? Çekiliş yapılmıyor eyvallah ama bu arkadaşın konu açma şekli sizce de yanlış değil mi @Shellac @Daimon

Malatyali44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,304
14,180
113
Ne demiş yüce Shellac başkan: "Konuda dilediğine ulaşabilirsin." Nokta

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,819
2,819
113
Adminim bu zat gelirse ödül diye konu açmis önceden kendisine destek olanlara meğer verecekmiş ödülü vereceği kişilerde belliymiş.bu işte bı tuhaflik yok mu? Çekiliş yapılmıyor eyvallah ama bu arkadaşın konu açma şekli sizce de yanlış değil mi @Shellac @Daimon
Kral burda neler dönüyor masum ve problemsiz bi mesele aslında bu hasta edersin kendini böyle şeylere çok takilma

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,102
26,951
113
konuyu anladım ve curcunanın haklılıgına karar verdim madem belirli kişilere ödül göndericeksin neden gelirse ödül diye konu açıyorsun
Sen katılmasan zaten bu konuya üzülürdüm kardeşim valla he gözlerim seni aradı 500 kayme sana ait olsa aminsego haklı olacaktı ahsdjd

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,234
3,126
113
Gelirse Ödül başlığı yanlış sadece başkaca herhangi bir olumsuz durum yok dost.
Dostum herif diyor ki bana destek olanlar vardı onlara attım parayı o zaman diyorum niye konu açtın.adamlara kuponu at de ki kanka tutarsa parayı bolusuruz😁😁😁burayı germenin mantığı neydi.burda insanlar çekiliş var saniyo

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,819
2,819
113
adamlara laf anlatmaya çalışıyoruz kanka .öğrenecekler Forum kurallarını.
Bu arkadaş değilde burda büyük bbelli başlı grup var çok kişinin hakkına giriyorlar rolllerde falan rol sonu çıkıyor o kan emiciler bazilari ban dalgasinda temizledi ama hala var bu konu İnan kendini sinir edecen bişey değil aslinda