- 3,572
- 2,813
- 113
La gardaş bi git gecen güzel olsunAyıp yaptıkları ya grup kurmuşlar milleti salak yerine koyuyorlar kanka.madem kendi aralarında anlaşmalı niye konu aciyosunuz
Kim kapıyı çalarsa onun kapısı çalınır
La gardaş bi git gecen güzel olsunAyıp yaptıkları ya grup kurmuşlar milleti salak yerine koyuyorlar kanka.madem kendi aralarında anlaşmalı niye konu aciyosunuz
senlik bişey yok arkadaş konu açmayı öğrensin birileri uyarsın kiLa birde benim haberim yoktu aramızda aldı verdi var diye incelik yapmış adam şimdi diyelim sen bana özelden yazdın 10k attın yarın öbür gün kupon paylaştım gelirse @Curcuna 40k ödül dedim buna artniyet yok ki lütfen kötü düşünme benim haberim bile yoktu ki bak golcümetin de yok forumda
Çekiliş mi manyak ya bu sanki foruma bağlı sponsorluk var ödülü dağıtan kişi çekiliş derse adam çekiliş yapar 😂Neyse adminler çözsün olayı gelip çekiliş yaparlar birazdan nasilsa
Kardeş sen o zaman borcunu oduyosun.etkinlim yapmiyosun ki.iste kizdigimiz bu niye konu aciyosun ödül verecegin kişi önceden belliyseLa gardaş bi git gecen güzel olsun
Kim kapıyı çalarsa onun kapısı çalınır
Verecekler listesinde ol sende bi kaç konu aç dağıt ki sende onlardan biri olKardeş sen o zaman borcunu oduyosun.etkinlim yapmiyosun ki.iste kizdigimiz bu niye konu aciyosun ödül verecegin kişi önceden belliyse
Yok oyle dunya adminler Bostan korkulugu mu? Etkinlik kurallari,Forum kuralları var.ahmet bana önceden para göndermişti dur gelirse Ahmet'e ödül diye konu mu acilir.Çekiliş mi manyak ya bu sanki foruma bağlı sponsorluk var ödülü dağıtan kişi çekiliş derse adam çekiliş yapar 😂
Konuyu başka yere çekip atiyosunuzda saçmaladıgnin sende farkindasinVerecekler listesinde ol sende bi kaç konu aç dağıt ki sende onlardan biri ol
Bu öyle bir konu değil dostum .Ne demiş yüce Shellac başkan: "Konuda dilediğine ulaşabilirsin." Nokta
konuyu anladım ve curcunanın haklılıgına karar verdim madem belirli kişilere ödül göndericeksin neden gelirse ödül diye konu açıyorsunNe demiş yüce Shellac başkan: "Konuda dilediğine ulaşabilirsin." Nokta
Kral burda neler dönüyor masum ve problemsiz bi mesele aslında bu hasta edersin kendini böyle şeylere çok takilma
Gelirse Ödül başlığı yanlış sadece başkaca herhangi bir olumsuz durum yok dost.Bu öyle bir konu değil dostum .
adamlara laf anlatmaya çalışıyoruz kanka .öğrenecekler Forum kurallarını.Kral burda neler dönüyor masum ve problemsiz bi mesele aslında bu hasta edersin kendini böyle şeylere çok takilma
Sen katılmasan zaten bu konuya üzülürdüm kardeşim valla he gözlerim seni aradı 500 kayme sana ait olsa aminsego haklı olacaktı ahsdjdkonuyu anladım ve curcunanın haklılıgına karar verdim madem belirli kişilere ödül göndericeksin neden gelirse ödül diye konu açıyorsun
Dostum herif diyor ki bana destek olanlar vardı onlara attım parayı o zaman diyorum niye konu açtın.adamlara kuponu at de ki kanka tutarsa parayı bolusuruz😁😁😁burayı germenin mantığı neydi.burda insanlar çekiliş var saniyoGelirse Ödül başlığı yanlış sadece başkaca herhangi bir olumsuz durum yok dost.
pojawoıew ben hiçbir zmaan forumu bir kazanç aracı olarak görmedim okuyup yorum yapıyorumSen katılmasan zaten bu konuya üzülürdüm kardeşim valla he gözlerim seni aradı 500 kayme sana ait olsa aminsego haklı olacaktı ahsdjd
Bu arkadaş değilde burda büyük bbelli başlı grup var çok kişinin hakkına giriyorlar rolllerde falan rol sonu çıkıyor o kan emiciler bazilari ban dalgasinda temizledi ama hala var bu konu İnan kendini sinir edecen bişey değil aslindaadamlara laf anlatmaya çalışıyoruz kanka .öğrenecekler Forum kurallarını.
hayır ne alaka a dediklerimizi okumadan yorum yapıyorsunuzSen katılmasan zaten bu konuya üzülürdüm kardeşim valla he gözlerim seni aradı 500 kayme sana ait olsa aminsego haklı olacaktı ahsdjd
Bende para beklentim olduğundan değil ortada bir mallık var onu düzeltmeye çalışıyorum ve öğrensinler istiyorumpojawoıew ben hiçbir zmaan forumu bir kazanç aracı olarak görmedim okuyup yorum yapıyorum