Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı aminisego / Kombine

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,164
3,043
113
Zaten yazmışım dostum neden uzatıyorsunuz
Ne yazdın dostum sen gelirse ödül yazmışsın.gelmis hani çekiliş.kafana göre .yazarken deseydin gelirse arkadaşıma,özel dostlarıma ödül diye o zaman sen haklıydın.

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,164
3,043
113
İstediğine gönder parasında değilim paran batsın.ama konu açmayı bilmiyorsanız lütfen konu açmayın.gidin özelde dm Grubu kurun orda eğlenin kendi aranizda

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,534
2,755
113
Ne yazdın dostum sen gelirse ödül yazmışsın.gelmis hani çekiliş.kafana göre .yazarken deseydin gelirse arkadaşıma,özel dostlarıma ödül diye o zaman sen haklıydın.
İlk mesajda yazmışom istesem çekiliş derdim

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,630
591
113
Noldu yattı da mı tartimsa alev alıyor 🤣

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,164
3,043
113
Ne alakası var kardeş adam odulsuz kupon kupon paylassaydi ne olucakti onadami itiraz edicektin? Adam kazanırsam 2 arkadaşıma sans parası aticam demiş ne güzel işte paylaşıyor.
Dostum bak forumda sende yeni değilsin yalakaligi bırakın öncelikle.iki cesit konu açılır bir derki tek adımlı rolling takip eden istedigine ulaşır.ikincisi gelirse çekiliş konusu.bu adam rolling yazmamış tek adım yazmamış gelirse ödül yazmış.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,543
59,870
113
Bu şekilde yazman yanlış adminler uyarır birazdan gelirse ödül konusu çekiliş içerir ve tek yetkili adminler
Sen forumu daha cozememissin kardeş bu yapılanın bı mahsuru yokki.bnde yaptım bu şekil yapan kişide çok oldu.sen hiç yaptinmi böyle etkinlik bı roll yada gelirse çekiliş falan actinmi?

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,534
2,755
113
İstediğine gönder parasında değilim paran batsın.ama konu açmayı bilmiyorsanız lütfen konu açmayın.gidin özelde dm Grubu kurun orda eğlenin kendi aranizda
Girme konulara girdin ilk mesajda yazılanı okudun çık git seni tutan mı var dostlarım gelir takılır takip eder çekiliriz köşemize

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,164
3,043
113
Sen forumu daha cozememissin kardeş bu yapılanın bı mahsuru yokki.bnde yaptım bu şekil yapan kişide çok oldu.sen hiç yaptinmi böyle etkinlik bı roll yada gelirse çekiliş falan actinmi?
Yalakaligi bırak demiştim.iki kuruş banada atar mı diye adamın sırtını kasima.sende çok iyi biliyosun forumda etkinlik kurallarını bilmiyosan aç oku.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
106,543
59,870
113
Dostum bak forumda sende yeni değilsin yalakaligi bırakın öncelikle.iki cesit konu açılır bir derki tek adımlı rolling takip eden istedigine ulaşır.ikincisi gelirse çekiliş konusu.bu adam rolling yazmamış tek adım yazmamış gelirse ödül yazmış.
Ne diyorsun kardeşim sen ağzını topla lafların nereye gideceğini bilip öyle gitsin.ben adamı tanımıyorum bile ne yalakaligi yapicam.ben hattım olan insana dm atar şansımı denerim işim olmaz böyle işlerle.ama siz yanlış konuşuyorsunuz.forumda ne etkinlik açar ne roll açarsınız bide etkinlik yapanada mufahele eder olmuşsunuz.bende açtım aynı şekil defalarca bunda bı mahsur yok.sende yap aynısını kimse sana niye yapıyorsun demez.her etkinlik açan çekiliş yapıp dağıtmak zorunda deil.neyse sizin fikirler çok başka.iyi geceler

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,164
3,043
113
Ne diyorsun kardeşim sen ağzını topla lafların nereye gideceğini bilip öyle gitsin.ben adamı tanımıyorum bile ne yalakaligi yapicam.ben hattım olan insana dm atar şansımı denerim işim olmaz böyle işlerle.ama siz yanlış konuşuyorsunuz.forumda ne etkinlik açar ne roll açarsınız bide etkinlik yapanada mufahele eder olmuşsunuz.bende açtım aynı şekil defalarca bunda bı mahsur yok.sende yap aynısını kimse sana niye yapıyorsun demez.her etkinlik açan çekiliş yapıp dağıtmak zorunda deil.neyse sizin fikirler çok başka.iyi geceler
Nerden biliyosun açmadığını benim .boş konuşma.

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,820
25,218
113
Ayıp yaptıkları ya grup kurmuşlar milleti salak yerine koyuyorlar kanka.madem kendi aralarında anlaşmalı niye konu aciyosunuz
La birde benim haberim yoktu aramızda aldı verdi var diye incelik yapmış adam şimdi diyelim sen bana özelden yazdın 10k attın yarın öbür gün kupon paylaştım gelirse @Curcuna 40k ödül dedim buna artniyet yok ki lütfen kötü düşünme benim haberim bile yoktu ki bak golcümetin de yok forumda

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,164
3,043
113
Neyse adminler çözsün olayı gelip çekiliş yaparlar birazdan nasilsa