- 5,166
- 3,047
- 113
Ne yazdın dostum sen gelirse ödül yazmışsın.gelmis hani çekiliş.kafana göre .yazarken deseydin gelirse arkadaşıma,özel dostlarıma ödül diye o zaman sen haklıydın.Zaten yazmışım dostum neden uzatıyorsunuz
Ne yazdın dostum sen gelirse ödül yazmışsın.gelmis hani çekiliş.kafana göre .yazarken deseydin gelirse arkadaşıma,özel dostlarıma ödül diye o zaman sen haklıydın.Zaten yazmışım dostum neden uzatıyorsunuz
Ne alakası var kardeş adam odulsuz kupon kupon paylassaydi ne olucakti onadami itiraz edicektin? Adam kazanırsam 2 arkadaşıma sans parası aticam demiş ne güzel işte paylaşıyor.
İlk mesajda yazmışom istesem çekiliş derdimNe yazdın dostum sen gelirse ödül yazmışsın.gelmis hani çekiliş.kafana göre .yazarken deseydin gelirse arkadaşıma,özel dostlarıma ödül diye o zaman sen haklıydın.
Kendi dm lerinde olmazmi bu işlem presidentNe alakası var kardeş adam odulsuz kupon kupon paylassaydi ne olucakti onadami itiraz edicektin? Adam kazanırsam 2 arkadaşıma sans parası aticam demiş ne güzel işte paylaşıyor.
Dostum bak forumda sende yeni değilsin yalakaligi bırakın öncelikle.iki cesit konu açılır bir derki tek adımlı rolling takip eden istedigine ulaşır.ikincisi gelirse çekiliş konusu.bu adam rolling yazmamış tek adım yazmamış gelirse ödül yazmış.Ne alakası var kardeş adam odulsuz kupon kupon paylassaydi ne olucakti onadami itiraz edicektin? Adam kazanırsam 2 arkadaşıma sans parası aticam demiş ne güzel işte paylaşıyor.
Sen forumu daha cozememissin kardeş bu yapılanın bı mahsuru yokki.bnde yaptım bu şekil yapan kişide çok oldu.sen hiç yaptinmi böyle etkinlik bı roll yada gelirse çekiliş falan actinmi?Bu şekilde yazman yanlış adminler uyarır birazdan gelirse ödül konusu çekiliş içerir ve tek yetkili adminler
Girme konulara girdin ilk mesajda yazılanı okudun çık git seni tutan mı var dostlarım gelir takılır takip eder çekiliriz köşemizeİstediğine gönder parasında değilim paran batsın.ama konu açmayı bilmiyorsanız lütfen konu açmayın.gidin özelde dm Grubu kurun orda eğlenin kendi aranizda
Dostum Forum anasayfasında cikmayin o zaman gidin dm grubunda kumda oynayinGirme konulara girdin ilk mesajda yazılanı okudun çık git seni tutan mı var dostlarım gelir takılır takip eder çekiliriz köşemize
Tmm abiDostum Forum anasayfasında cikmayin o zaman gidin dm grubunda kumda oynayin
Babacım ne diyon ya banada mı lolo gidin kumda oynayın felan ayıp değil mi?Dostum Forum anasayfasında cikmayin o zaman gidin dm grubunda kumda oynayin
Yalakaligi bırak demiştim.iki kuruş banada atar mı diye adamın sırtını kasima.sende çok iyi biliyosun forumda etkinlik kurallarını bilmiyosan aç oku.Sen forumu daha cozememissin kardeş bu yapılanın bı mahsuru yokki.bnde yaptım bu şekil yapan kişide çok oldu.sen hiç yaptinmi böyle etkinlik bı roll yada gelirse çekiliş falan actinmi?
AferinTmm abi
Ne diyorsun kardeşim sen ağzını topla lafların nereye gideceğini bilip öyle gitsin.ben adamı tanımıyorum bile ne yalakaligi yapicam.ben hattım olan insana dm atar şansımı denerim işim olmaz böyle işlerle.ama siz yanlış konuşuyorsunuz.forumda ne etkinlik açar ne roll açarsınız bide etkinlik yapanada mufahele eder olmuşsunuz.bende açtım aynı şekil defalarca bunda bı mahsur yok.sende yap aynısını kimse sana niye yapıyorsun demez.her etkinlik açan çekiliş yapıp dağıtmak zorunda deil.neyse sizin fikirler çok başka.iyi gecelerDostum bak forumda sende yeni değilsin yalakaligi bırakın öncelikle.iki cesit konu açılır bir derki tek adımlı rolling takip eden istedigine ulaşır.ikincisi gelirse çekiliş konusu.bu adam rolling yazmamış tek adım yazmamış gelirse ödül yazmış.
Ayıp yaptıkları ya grup kurmuşlar milleti salak yerine koyuyorlar kanka.madem kendi aralarında anlaşmalı niye konu aciyosunuzBabacım ne diyon ya banada mı lolo gidin kumda oynayın felan ayıp değil mi?
Nerden biliyosun açmadığını benim .boş konuşma.Ne diyorsun kardeşim sen ağzını topla lafların nereye gideceğini bilip öyle gitsin.ben adamı tanımıyorum bile ne yalakaligi yapicam.ben hattım olan insana dm atar şansımı denerim işim olmaz böyle işlerle.ama siz yanlış konuşuyorsunuz.forumda ne etkinlik açar ne roll açarsınız bide etkinlik yapanada mufahele eder olmuşsunuz.bende açtım aynı şekil defalarca bunda bı mahsur yok.sende yap aynısını kimse sana niye yapıyorsun demez.her etkinlik açan çekiliş yapıp dağıtmak zorunda deil.neyse sizin fikirler çok başka.iyi geceler
La birde benim haberim yoktu aramızda aldı verdi var diye incelik yapmış adam şimdi diyelim sen bana özelden yazdın 10k attın yarın öbür gün kupon paylaştım gelirse @Curcuna 40k ödül dedim buna artniyet yok ki lütfen kötü düşünme benim haberim bile yoktu ki bak golcümetin de yok forumdaAyıp yaptıkları ya grup kurmuşlar milleti salak yerine koyuyorlar kanka.madem kendi aralarında anlaşmalı niye konu aciyosunuz