- 6,955
- 4,475
- 113
Haklısın dost madem vereceğin kişiler belli ne diye konu açıyorsun ki 🤣🤣🤣
Haklısın dost madem vereceğin kişiler belli ne diye konu açıyorsun ki 🤣🤣🤣
Senin adın yazar belki bi dahakine😂Haklısın dost madem vereceğin kişiler belli ne diye konu açıyorsun ki 🤣🤣🤣
bol şansBraga 1.5 üst olursa @Golcümetin 500₺
Braga 1.5 ve Real Madrid köşe toplam 9.5 üst olursa @fearjr1992 500₺
Bakalım
Tşk canoMuhterem kişiler dm'ye iban bıraksınlar🤩
Çekiliş henüz yapılmamış ki bekliyoruzMuhterem kişiler dm'ye iban bıraksınlar🤩
Bu şekilde yazman yanlış adminler uyarır birazdan gelirse ödül konusu çekiliş içerir ve tek yetkili adminlerMuhterem kişiler dm'ye iban bıraksınlar🤩
MuhteremMuhterem kişiler dm'ye iban bıraksınlar🤩
Çekiliş yok ki adam düz tahmin paylaşmış gelirse 2 dost ulaşıcam demiş bunda birBu şekilde yazman yanlış adminler uyarır birazdan gelirse ödül konusu çekiliş içerir ve tek yetkili adminler
Bu tip açılan konularda çekiliş yapılır kanka forumda sen yeni değilsin .rolling konusu olsa su haklisinizÇekiliş yok ki adam düz tahmin paylaşmış gelirse 2 dost ulaşıcam demiş bunda bir
Sıkıntı yok kadam
Adamlar beni seviyorda sizi sevmedi🤩😂😂Çekiliş yok ki adam düz tahmin paylaşmış gelirse 2 dost ulaşıcam demiş bunda bir
Sıkıntı yok kadam
Kanka onu diyorum konu gelirse çekiliş konusu değil idda paylaşım konusu o yüzden istediğine ulaşmakta özgürBu tip açılan konularda çekiliş yapılır kanka forumda sen yeni değilsin .rolling konusu olsa su haklisiniz
Zaten yazmışım dostum neden uzatıyorsunuzBu tip açılan konularda çekiliş yapılır kanka forumda sen yeni değilsin .rolling konusu olsa su haklisiniz
Yok lo öyle deme @Curcuna beni sever oda kadim dostturAdamlar beni seviyorda sizi sevmedi🤩😂😂
İki kuruş para gören milleti umutlandirip sonra arkadaslarina ödül dağıtıyor .sonra der ki ben hep dağıtım yapıyorum.halbuki kendi aralarinda al-ver yaptiklari.konuyu rolling açmamış.kafalarina göre iş yapıyorlar.adminlerde uyarmiyor.konu açmayı öğretmek gerek en başta bunlara.sen konuyu açarken yaz dostlarimla kendi aramızda eğlencelik kupon diye.😁😁😁Haklısın dost madem vereceğin kişiler belli ne diye konu açıyorsun ki 🤣🤣🤣