Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı aminisego / Kombine

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,206
3,079
113
Muhterem kişiler dm'ye iban bıraksınlar🤩
[/QUOTE]
Eğer takip şartlı rolling acsaydin sen haklıydın.bu şekilde yapacaksan neden konu aciyosun ozelden kendi aramızda kupon yapın takip edin

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,206
3,079
113
Çekiliş yok ki adam düz tahmin paylaşmış gelirse 2 dost ulaşıcam demiş bunda bir
Sıkıntı yok kadam
Bu tip açılan konularda çekiliş yapılır kanka forumda sen yeni değilsin .rolling konusu olsa su haklisiniz

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
36,993
26,212
113
Bu tip açılan konularda çekiliş yapılır kanka forumda sen yeni değilsin .rolling konusu olsa su haklisiniz
Kanka onu diyorum konu gelirse çekiliş konusu değil idda paylaşım konusu o yüzden istediğine ulaşmakta özgür

mehmet3131

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,822
1,965
113
ya benim için niye kavga ediyorsunuz dmden ulaşıyorum simdi

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,206
3,079
113
Haklısın dost madem vereceğin kişiler belli ne diye konu açıyorsun ki 🤣🤣🤣
İki kuruş para gören milleti umutlandirip sonra arkadaslarina ödül dağıtıyor .sonra der ki ben hep dağıtım yapıyorum.halbuki kendi aralarinda al-ver yaptiklari.konuyu rolling açmamış.kafalarina göre iş yapıyorlar.adminlerde uyarmiyor.konu açmayı öğretmek gerek en başta bunlara.sen konuyu açarken yaz dostlarimla kendi aramızda eğlencelik kupon diye.😁😁😁