Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Amerika mı Türkiye mi 🤔

C.alt

Bazen tehlikesiz hızlı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,149
944
113
Beyler şuan imkanınız var diyelim ve Amerika'ya gitmeniz garanti. Fakat duygusal anlamda hem ailevi değerleriniz hem de Türkiye özlemi vs ağır bassaydı ne yapardınız ?

Merak ediyorum dalga geçmeyin axcbshsdhcaption.jpg

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
Beyler şuan imkanınız var diyelim ve Amerika'ya gitmeniz garanti. Fakat duygusal anlamda hem ailevi değerleriniz hem de Türkiye özlemi vs ağır bassaydı ne yapardınız ?

Merak ediyorum dalga geçmeyin axcbshsdhEkli dosyayı görüntüle 918370
Bu nasıl soru kanka düşünmeden Amerika
Çok ince işlere girmemek lazım ama imkan var diyosun sonuç da

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,582
22,419
113
soruya bak sorulan yere bak sordugu kısılere bak amerikaya benı mancınıkla fırlatacaz deseler yine kabul ederım sabahı bıle beklemem bu karanlıkta yol alırım turkıyede hayatmı var aclıktan agzı kokuyor herkesin

C.alt

Bazen tehlikesiz hızlı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,149
944
113
soruya bak sorulan yere bak sordugu kısılere bak amerikaya benı mancınıkla fırlatacaz deseler yine kabul ederım sabahı bıle beklemem bu karanlıkta yol alırım turkıyede hayatmı var aclıktan agzı kokuyor herkesin
İmkan ayağıma geldi , ne yapacağımı bilemiyorum o yüzden çok ikilemde kaldım ne yapayım çevrem yok fazla yazdım buraya

Ulrich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
801
425
63
Eğerki dönüp arkama bakarsam…

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
10,708
113

Ne yapacan duygusal bağ yüzünden amerikayi Türkiye'ye getirecek imkanın varsa onu dene o zaman

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,855
9,788
113
İmkan ayağıma geldi , ne yapacağımı bilemiyorum o yüzden çok ikilemde kaldım ne yapayım çevrem yok fazla yazdım buraya
Eğer Türkiye de ortalama bı hayatın üstünde yasiyosan gitme derim o zaman ama zor gibi dusunuyorum

SAMET11000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,250
1,887
113
Bu soruyu Norveç te yaşayan birine sorsan anlarım. Vatan millet Sakarya eskidenmiş şuan ülke bildiğin bok çukuru milletin karnı nerede doyuyorsa orada mutlu

C.alt

Bazen tehlikesiz hızlı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,149
944
113
Ne farkediyo knk zenginsen zaten gitmezsin sen bu forumda birinin zengin olduğunu mu dusunuyosun
Zengin değilim evet ama bir kaç tane arazi var işte değeri 20-25 milyon arası yapar o da pederde bana diyor ki eğer git her şeyi Tsk ya bağışlarım kdhdjsjs

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,648
5,846
113
o pislik ülkeye gidilirmi be heryerime pislik bulaşır :D

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
29,782
10,826
113

Dostum imkanın sağa sola aktarma şansım varsa ver burdan birimize biz gidelim 😂 yok diyecek adam bulman zor

Mayko78

Farkederse Kahrolayım..💛💙💛💙💛
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,409
12,805
113
Meksika kartelleride seni bekliyor sınırda kuzen dörtgözle aw