- 2,149
- 944
- 113
Bu nasıl soru kanka düşünmeden AmerikaBeyler şuan imkanınız var diyelim ve Amerika'ya gitmeniz garanti. Fakat duygusal anlamda hem ailevi değerleriniz hem de Türkiye özlemi vs ağır bassaydı ne yapardınız ?
Merak ediyorum dalga geçmeyin axcbshsdhEkli dosyayı görüntüle 918370
Evin tek çocuğu olsan da gider miydin abi beeBu nasıl soru kanka düşünmeden Amerika
Çok ince işlere girmemek lazım ama imkan var diyosun sonuç da
Saltk cityBeyler şuan imkanınız var diyelim ve Amerika'ya gitmeniz garanti. Fakat duygusal anlamda hem ailevi değerleriniz hem de Türkiye özlemi vs ağır bassaydı ne yapardınız ?
SamsunBeyler şuan imkanınız var diyelim ve Amerika'ya gitmeniz garanti. Fakat duygusal anlamda hem ailevi değerleriniz hem de Türkiye özlemi vs ağır bassaydı ne yapardınız ?
İmkan ayağıma geldi , ne yapacağımı bilemiyorum o yüzden çok ikilemde kaldım ne yapayım çevrem yok fazla yazdım burayasoruya bak sorulan yere bak sordugu kısılere bak amerikaya benı mancınıkla fırlatacaz deseler yine kabul ederım sabahı bıle beklemem bu karanlıkta yol alırım turkıyede hayatmı var aclıktan agzı kokuyor herkesin
Ne farkediyo knk zenginsen zaten gitmezsin sen bu forumda birinin zengin olduğunu mu dusunuyosunEvin tek çocuğu olsan da gider miydin abi bee
bide ikilemde mi kaldın beynin yokmu senın ımkan varsa hemen git 1 sn bile düşünmeİmkan ayağıma geldi , ne yapacağımı bilemiyorum o yüzden çok ikilemde kaldım ne yapayım çevrem yok fazla yazdım buraya
Ne yapacan duygusal bağ yüzünden amerikayi Türkiye'ye getirecek imkanın varsa onu dene o zamanBeyler şuan imkanınız var diyelim ve Amerika'ya gitmeniz garanti. Fakat duygusal anlamda hem ailevi değerleriniz hem de Türkiye özlemi vs ağır bassaydı ne yapardınız ?
Eğer Türkiye de ortalama bı hayatın üstünde yasiyosan gitme derim o zaman ama zor gibi dusunuyorumİmkan ayağıma geldi , ne yapacağımı bilemiyorum o yüzden çok ikilemde kaldım ne yapayım çevrem yok fazla yazdım buraya
Zengin değilim evet ama bir kaç tane arazi var işte değeri 20-25 milyon arası yapar o da pederde bana diyor ki eğer git her şeyi Tsk ya bağışlarım kdhdjsjsNe farkediyo knk zenginsen zaten gitmezsin sen bu forumda birinin zengin olduğunu mu dusunuyosun
20 25 milyon para mı kanka gitsene aqZengin değilim evet ama bir kaç tane arazi var işte değeri 20-25 milyon arası yapar o da pederde bana diyor ki eğer git her şeyi Tsk ya bağışlarım kdhdjsjs
Dostum imkanın sağa sola aktarma şansım varsa ver burdan birimize biz gidelim 😂 yok diyecek adam bulman zorBeyler şuan imkanınız var diyelim ve Amerika'ya gitmeniz garanti. Fakat duygusal anlamda hem ailevi değerleriniz hem de Türkiye özlemi vs ağır bassaydı ne yapardınız ?
Meksika kartelleride seni bekliyor sınırda kuzen dörtgözle awsoruya bak sorulan yere bak sordugu kısılere bak amerikaya benı mancınıkla fırlatacaz deseler yine kabul ederım sabahı bıle beklemem bu karanlıkta yol alırım turkıyede hayatmı var aclıktan agzı kokuyor herkesin