- 16,105
- 14,815
- 113
7 de 1 Hanzo
Son görülme yakınlarda diyor demekki girmemişKral bir şey soracağım ya Abuzer nova ne oldu Nova yok ortada en son sıkıntılardaydı ceza mezar muhabbeti cezaevine mi girdi Ne oldu
Bilmiyorum hiç forumda yok Normalde geliyordu Forum'aSon görülme yakınlarda diyor demekki girmemiş
Bol bol şanslar dostGelirse takip eden olursa gereğini yaparız
Ekli dosyayı görüntüle 913727
Allahtan o kadar para bulamıyorum batirayim pauahÇok zor 10 milyon verir 1 milyon alırsın
kaptırma Erhan kendini vallahi bak çok yine de sen bilirsin deAllahtan o kadar para bulamıyorum batirayim pauah
Suresiz ban yediKral bir şey soracağım ya Abuzer nova ne oldu Nova yok ortada en son sıkıntılardaydı ceza mezar muhabbeti cezaevine mi girdi Ne oldu
Şimdi daha uyumazsınUyucaktim kalkıp birseyler yedim kafam yerinde değil bu aralar puaha
Benimde aynı dost nereye elimizi atsak kurutuyiuzUyucaktim kalkıp birseyler yedim kafam yerinde değil bu aralar puaha
Nıyeki normalde öyle banyemez de o ya ne oldu ki benim hiç haberim yokSuresiz ban yedi
Dur Powel e 2 tane trip sokturup geleyim baska turlu olmucak puahakaptırma Erhan kendini vallahi bak çok yine de sen bilirsin de