- 6,355
- 2,989
- 113
Poweĺl
3 tane degilmi 5 6 tane sokar o adam hiç takip edip yorma kendini dost ben yine yatayım bari forumda da bi sen varsin aktif bosver uyu sende puhaaAttı 1 tane iyi bari
Uyucam aga zaten clippers yatırıyor kayıp olmadan yatayım en iyisi3 tane degilmi 5 6 tane sokar o adam hiç takip edip yorma kendini dost ben yine yatayım bari forumda da bi sen varsin aktif bosver uyu sende puhaa
Bitirdin mi paraları3 tane degilmi 5 6 tane sokar o adam hiç takip edip yorma kendini dost ben yine yatayım bari forumda da bi sen varsin aktif bosver uyu sende puhaa
Detroitlen oynuyor sen clipers yener mi dedinUyucam aga zaten clippers yatırıyor kayıp olmadan yatayım en iyisi
İlk yarı yener dedim Cade falan yok diye fark yedilerDetroitlen oynuyor sen clipers yener mi dedin
Alan in attığı parayi 15 seviyelerine çıkarıp tekrar slotta sifirladim saat 21 30 gibide uyumusum az önce uyandımBitirdin mi paraları
Cade yokta nba de clipers deplasmanda çok kotu oynuyor evinde çok iyi takimİlk yarı yener dedim Cade falan yok diye fark yediler
Gecmıs olaAlan in attığı parayi 15 seviyelerine çıkarıp tekrar slotta sifirladim saat 21 30 gibide uyumusum az önce uyandım
Macera aradık sağlık olsun agaCade yokta nba de clipers deplasmanda çok kotu oynuyor evinde çok iyi takim
Vallahi geçmiş olsun demeyeceğim Erhan ister kız ister kızma 13-14 bin Liraları çıkarmışsın çekmiyorsun azı taham etmeyen çoğu bulamaz harbi sinirlendim şimdi haAlan in attığı parayi 15 seviyelerine çıkarıp tekrar slotta sifirladim saat 21 30 gibide uyumusum az önce uyandım
Zateh paramız oldugunda maşallah ışık hiziylan sifirliyoruz olmasin daha iyi artik neyse dost ben kaçtım görüşürüz yatmaya devamMacera aradık sağlık olsun aga![]()
Görüşürüz kardeşim klasik kumarbaz işte dikkat et kendine 😗Zateh paramız oldugunda maşallah ışık hiziylan sifirliyoruz olmasin daha iyi artik neyse dost ben kaçtım görüşürüz yatmaya devam
14900 oldu beti 100 e cektim 10 dakika sonra 0Vallahi geçmiş olsun demeyeceğim Erhan ister kız ister kızma 13-14 bin Liraları çıkarmışsın çekmiyorsun azı taham etmeyen çoğu bulamaz harbi sinirlendim şimdi ha
Vallahi bilmiyorum da Kral devamlı içeri girersin Sen bu şekilde14900 oldu beti 100 e cektim 10 dakika sonra 0
Ben milyon vurmadan yerimde durmucam dost and içtim ya tarih yazacam yada tarih olacamVallahi bilmiyorum da Kral devamlı içeri girersin Sen bu şekilde
Çok zor 10 milyon verir 1 milyon alırsınBen milyon vurmadan yerimde durmucam dost and içtim ya tarih yazacam yada tarih olacam