- 19,377
- 14,234
- 113
Hangi siteden oynadın dost kavbete benziyor
gerekeni yaptım yeterli benim içinTek yiyen tek ölür Tahirim sadakasi nerde
Valla yakındır zaten hazirlikliyim patlamasin kripto nfc yok diğerleri papel falan banliyim sebepsizceGece çok havale kullanma ama kanka çekimde patlatma hesabı aq
Git altın al hesapta tutma parayı sonra pişman olmaValla yakındır zaten hazirlikliyim patlamasin kripto nfc yok diğerleri papel falan banliyim sebepsizce
15 yasinda yeğenim de bile var haftasonu bize geldiklerinde sana foto çekip atarim valla bir poka yaramıyor sadece gösteriş teli iste normal bir tel al sen bosver 17 yi felan benim 100 milyonum olsa o teli almam vallaCekim paylaşım bonusu alacatim 750tl yatan kuponda bile kaç kişi para istedi korktum yapamadım bide Iphone 17 için 2 oran bulmam lazım kanka
Tahirim büyük vurmussun galibaValla yakındır zaten hazirlikliyim patlamasin kripto nfc yok diğerleri papel falan banliyim sebepsizce
Yaptım kanka biseyler nakitte duruyor yarısını anneme attım kupon parası varGit altın al hesapta tutma parayı sonra pişman olma
Yok be kanka ufakciyiz bizTahirim büyük vurmussun galiba
İPhone 6s den üstünü kullanmadım lafım şaka zaten 12k ya beğendim bi android onu alicam üstü bizi bozar aga15 yasinda yeğenim de bile var haftasonu bize geldiklerinde sana foto çekip atarim valla bir poka yaramıyor sadece gösteriş teli iste normal bir tel al sen bosver 17 yi felan benim 100 milyonum olsa o teli almam valla
Yok yok ufakçı olan biziz kaç k vurdun merak ettimYok be kanka ufakciyiz biz
Heh en iyisi kanka iyi yapmışsınYaptım kanka biseyler nakitte duruyor yarısını anneme attım kupon parası var
100 kankaYok yok ufakçı olan biziz kaç k vurdun merak ettim
Yapilan araştırmalara göre Çift yiyen de tek ölüyormus kankaTek yiyen tek ölür Tahirim sadakasi nerde
100 binmi hayırlı olsun neyden vurdun slotmu100 kanka
Aynen ole bende max versem versem 20k veririm fazlasını ölsem vermem tele nba basladi ben kaçtım dost iyi gecelerİPhone 6s den üstünü kullanmadım lafım şaka zaten 12k ya beğendim bi android onu alicam üstü bizi bozar aga
Kim araştırmisYapilan araştırmalara göre Çift yiyen de tek ölüyormus kanka
Snaada bolsans kanka umarim kazanç olur iyi gecelerGit altın al hesapta tutma parayı sonra pişman olma
Evet Aviatrix ve spor aga slot değil100 binmi hayırlı olsun neyden vurdun slotmu
Arif Efendi Tahir Sadakasını Dağıtmıyor Ne Diyorsun CaizmiYapilan araştırmalara göre Çift yiyen de tek ölüyormus kanka
Tebrik ederim tahirim Böyle giderse holding sahipleri gibi başarı hikayeni yazacaksın100 kanka