- 36,592
- 28,743
- 113
Kanka bende alt butonu yok yaBuz hokeyinde alt iyidir bol şans
Kanka bende alt butonu yok yaBuz hokeyinde alt iyidir bol şans
Şov mu yapiyon miktarlar yukselmis kankaKanka bende alt butonu yok ya
Sen dun bugün allan bu demek oluyor ki sira bana da gelecek çok yakında puahaŞov mu yapiyon miktarlar yukselmis kanka
Nazar degdiricen kanka daha iyileri senin olsunSen dun bugün allan bu demek oluyor ki sira bana da gelecek çok yakında puaha
Biz daha gs ye 22500 basacak kadar yukselemedik be kankaŞov mu yapiyon miktarlar yukselmis kanka
Şov yapma Tahir şov yapmaaaaaaaaBugün fenere de 35 k bastım kanka hak geçmesin dedim Ekli dosyayı görüntüle 898674
Tebrik eder insan ne adamsın be kankaŞov yapma Tahir şov yapmaaaaaaaa
Tebrikler kankamTebrik eder insan ne adamsın be kanka
Sağol kankam sen de olmasan yandıkTebrikler kankam
Tebrikler dostum iyi kazanmışsijTebrik eder insan ne adamsın be kanka
Ya olm makara yapıyoruz Allah daha çok versin sevindim senin adına severim seni bunu sende biliyonTebrik eder insan ne adamsın be kanka
Biliyom kanka bende seni severim adamsindirYa olm makara yapıyoruz Allah daha çok versin sevindim senin adına severim seni bunu sende biliyon
Sen her kazancta paylaşım yap etiket et beni gelip seni tebrik ederim de git yarın tel al kendine bak yine tüm parayı tek maça basmissinSağol kankam sen de olmasan yandık
Gece çok havale kullanma ama kanka çekimde patlatma hesabı aqBiliyom kanka bende seni severim adamsindir
Tek yiyen tek ölür Tahirim sadakasi nerdeSağol kankam sen de olmasan yandık
Cekim paylaşım bonusu alacatim 750tl yatan kuponda bile kaç kişi para istedi korktum yapamadım bide Iphone 17 için 2 oran bulmam lazım kankaSen her kazancta paylaşım yap etiket et beni gelip seni tebrik ederim de git yarın tel al kendine bak yine tüm parayı tek maça basmissin