- 2,516
- 1,508
- 113
KefilimBen kimseden bişey talep etmem dostum yanlış anladın galiba
KefilimBen kimseden bişey talep etmem dostum yanlış anladın galiba
Laaa biri ona bişey dedi uyarayım dedim sinyalci oldukDm at para talep etmicem ama puahaa
Sinyalciler belli zaten sen nie kendini yoruyorsun kiLaaa biri ona bişey dedi uyarayım dedim sinyalci olduk![]()
Belki bilmeyen vardır diye şey ettimSinyalciler belli zaten sen nie kendini yoruyorsun ki
Bilmeyenler kor ve sagirdirlar kesin neyse yaa ben sıkıldım surekli onlara laf etmeye yoruldum cidden puahaBelki bilmeyen vardır diye şey ettim![]()
Yorma kendini boşuna roll yok mu sahura kadar saysakBilmeyenler kor ve sagirdirlar kesin neyse yaa ben sıkıldım surekli onlara laf etmeye yoruldum cidden puaha
Hesapta para yok biraz vardi dun nakite cektim hiç param yoktu diyeYorma kendini boşuna roll yok mu sahura kadar saysak![]()
Desene yine demo çevirecezHesapta para yok biraz vardi dun nakite cektim hiç param yoktu diye
Ben yarim saat sonra demo dan sugar dan max almayı hedefliyorum puahaDesene yine demo çevirecez![]()
Üfff kaç bet pekiBen yarim saat sonra demo dan sugar dan max almayı hedefliyorum puaha
2400 fix puahaÜfff kaç bet peki![]()
Yalann soluyorsun 🤣🤣Ben kimseden bişey talep etmem dostum yanlış anladın galiba
Hyatımda bir kere Max aldım oda deneme bonusunda 1000 yap 200 çekti 75k vermişti lanet ettim siteye çekmedim bile 200 ü2400 fix puaha
Haydaaa düşman safları sıklaştıYalann soluyorsun 🤣🤣
Bende max almadım valla çünkü hiç pragmatic oynamadım sahsi param ile bonuslar hariciHyatımda bir kere Max aldım oda deneme bonusunda 1000 yap 200 çekti 75k vermişti lanet ettim siteye çekmedim bile 200 ü
Araya seytani mi alalm kardesim 🤣🤣Haydaaa düşman safları sıklaştı![]()
Max nasil bise elle tutulur mu 🤣🤣Bende max almadım valla çünkü hiç pragmatic oynamadım sahsi param ile bonuslar harici
Seninki (bahsettiğin konu) sonra ban yiyorumBende max almadım valla çünkü hiç pragmatic oynamadım sahsi param ile bonuslar harici