- 9,356
- 3,597
- 113
Tamara golü bulacak
Sen var ya adamsın Şu sözden sonra atmasan da olur ne kadar ince düşünmüşsünarkadaslar yeni bir kupon yaptım geleceğini düşünüyorum takip etmek zorunda değilsiniz vaktinize yazik zaten gelirse burada olanlar belli kisi basi 600 atarim
@Muroo1988
@ygt4343
@zenginolacaz
@Tunca54
@engineer89
Ben takip ederim dost hak etmek önemli seviliyorsun ❤arkadaslar yeni bir kupon yaptım geleceğini düşünüyorum takip etmek zorunda değilsiniz vaktinize yazik zaten gelirse burada olanlar belli kisi basi 600 atarim
@Muroo1988
@ygt4343
@zenginolacaz
@Tunca54
@engineer89
takip etmenizi istemiyorum arkadaslar emeğinize sağlık zaten gelirse gönderim yapacağım kişiler belli kimseyi saatlerce konuda tutmak istememarkadaslar yeni bir kupon yaptım geleceğini düşünüyorum takip etmek zorunda değilsiniz vaktinize yazik zaten gelirse burada olanlar belli kisi basi 600 atarim
@Muroo1988
@ygt4343
@zenginolacaz
@Tunca54
@engineer89
bol şans dost gelir umarım sahura kadar burdayızarkadaslar yeni bir kupon yaptım geleceğini düşünüyorum takip etmek zorunda değilsiniz vaktinize yazik zaten gelirse burada olanlar belli kisi basi 600 atarim
@Muroo1988
@ygt4343
@zenginolacaz
@Tunca54
@engineer89
Allah kalbine göre versin Kraltakip etmenizi istemiyorum arkadaslar emeğinize sağlık zaten gelirse gönderim yapacağım kişiler belli kimseyi saatlerce konuda tutmak istemem
Eyvallah beklemedeyizarkadaslar yeni bir kupon yaptım geleceğini düşünüyorum takip etmek zorunda değilsiniz vaktinize yazik zaten gelirse burada olanlar belli kisi basi 600 atarim
@Muroo1988
@ygt4343
@zenginolacaz
@Tunca54
@engineer89
Kesene bereket olsun reis ince düşüncen için ayrıca teşekkür ederimtakip etmenizi istemiyorum arkadaslar emeğinize sağlık zaten gelirse gönderim yapacağım kişiler belli kimseyi saatlerce konuda tutmak istemem
allah razı olsun abi hadi basket olsa neyse de 90 dk futbol maçı takip ettirmek istemem burada kimseye zaten ilk kupon gitti buraya kadar takip edenleri de seçtim zaten mac sonu burdayızAllah kalbine göre versin Kral
sagol kardesimKesene bereket olsun reis ince düşüncen için ayrıca teşekkür ederim
İstediğin gibi olsunallah razı olsun abi hadi basket olsa neyse de 90 dk futbol maçı takip ettirmek istemem burada kimseye zaten ilk kupon gitti buraya kadar takip edenleri de seçtim zaten mac sonu burdayız![]()
Ben uyuyana kadar takip ederim yine reis uyursam eğer sabah tutmuş olarak ta görmek isterim Allah daha fazla versinsagol kardesim![]()