- 31,264
- 25,860
- 113
Bankaya gitmeye yorulan aliv evinin karşısına banka açtırmış helal keeATM evin karşısında zaten balkonq çıktım eve çıkınca bı çay sigara yaptım gelmeyince adam bankayı aradım
Bankaya gitmeye yorulan aliv evinin karşısına banka açtırmış helal keeATM evin karşısında zaten balkonq çıktım eve çıkınca bı çay sigara yaptım gelmeyince adam bankayı aradım
Başka bankanın eline düşme abi bide para acil lazımsa başkada para yoksa vay haline 😂Aynı banka olunca oyle oluyo farkli bankada birde su banka disi atmler varya orda kaldimi ugrastiyolar
Karşıda gimsa market var la onun önündeki atmlerBankaya gitmeye yorulan aliv evinin karşısına banka açtırmış helal kee
Az daha detay versene 😂Karşıda gimsa market var la onun önündeki atmler
Eryaman gimsanin karşısındaki siteler deyim yeterli olur heralde 😂Az daha detay versene 😂
Site olması kötü oldu güvenlik vardır uğraştırır beniEryaman gimsanin karşısındaki siteler deyim yeterli olur heralde 😂
Nbaye geçiyoruz maç bakıyorum benEee ne yapıyoruz 😁
Uyş bende batıp gelcem hemenNbaye geçiyoruz maç bakıyorum ben
Enbiyey gönder gelsin 😊Nbaye geçiyoruz maç bakıyorum ben
Batmadan gel aw 😂Uyş bende batıp gelcem hemen
Kandil diye oldu galiba bugün aldığım maaştan hayır görmedim 😂Batmadan gel aw 😂
Oynadın mi daha maç vermem.😊Tayfun Jamaika dan yine patlattım bizi aw 😂
Oynamasak yazmayız heralde 😂Oynadın mi daha maç vermem.😊
Dost ot yada kokain çekmişler yoksa atarlardı bir gol 😊Oynamasak yazmayız heralde 😂
Oralarda ot daha yaygın değil mi yaDost ot yada kokain çekmişler yoksa atarlardı bir gol 😊