- 16,749
- 6,575
- 113
@alivelive bakiyom ara ara
İçleri dolu aw 😂1k kirada okeysek toplanmaya başlıyorum
Tamam abi yazacağım sana 😂@alivelive bakiyom ara ara
Yaz bana incikli boncukluTamam abi yazacağım sana 😂
Harbiden adam geldi mi unutuk onuYaz bana incikli boncuklu1700 ne oldu atm geldimi adam
Yazmadan hallettim abi 😂Yaz bana incikli boncuklu1700 ne oldu atm geldimi adam
Yakışır dost helal olsun 10 kişiden 5i cebe atar bu devirdeYazmadan hallettim abi 😂
Yok bankayı aradım ATM numarası ve saati söyledim yarın gün içinde müşteriyi arayıp halledeceklermis
Kesene bereket kardesim daim olsunYazmadan hallettim abi 😂
Yok bankayı aradım ATM numarası ve saati söyledim yarın gün içinde müşteriyi arayıp halledeceklermis
Kimseye nasip olmaz dostum o para çıkar bı yerden gerek yok yani Allah kimseye de yedirmesinYakışır dost helal olsun 10 kişiden 5i cebe atar bu devirde
Doğru diyorsun adam ne sevinir vallaKimseye nasip olmaz dostum o para çıkar bı yerden gerek yok yani Allah kimseye de yedirmesin
Benimde öyle olmuştu fotoğrafını çek falan demişti müşteri hizmetleri nasi sinir olmuştumBir kere atm parami yutmustu baska banka 1 ayda aldiydim parayi asiri sinir isler su atm para kaldi olaylari
Başka banka olmasa bı gün sonrasında sayimdan sonra yatiriyolar abi hemen ama hafta sonuna denk gelirse pazartesiye kadar bekliyosunBir kere atm parami yutmustu baska banka 1 ayda aldiydim parayi asiri sinir isler su atm para kaldi olaylari
5 az olmuş 10 kişiden 8 9 u ülke o durumda şuan Acı ama gerçekYakışır dost helal olsun 10 kişiden 5i cebe atar bu devirde
Helal parasıymış demekki dostumDoğru diyorsun adam ne sevinir valla
Bendende atm numarasi cart curt istemislerdi baya hele banka degil normal atm ise yandinBenimde öyle olmuştu fotoğrafını çek falan demişti müşteri hizmetleri nasi sinir olmuştum
Deprem bölgesinde bunu gördük savaşım5 az olmuş 10 kişiden 8 9 u ülke o durumda şuan Acı ama gerçek
Aynı banka olunca oyle oluyo farkli bankada birde su banka disi atmler varya orda kaldimi ugrastiyolarBaşka banka olmasa bı gün sonrasında sayimdan sonra yatiriyolar abi hemen ama hafta sonuna denk gelirse pazartesiye kadar bekliyosun