Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Alivelive / Takiplik

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

NonStopp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,283
9,692
113
Hanımın kartının son günüymüş ödemesinin ATM ye indim yatırmak için ATM ye geldim biri koşarak bindi arabaya gitti ATM ye baktım para var parayı almadan gitmiş adam aldım parayı oturdum banka adamın geri gelmesini bekliyorum aw inşallah alkollü felan deildir

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,264
25,860
113
Ben niye tüm gün kaybettim anladım bugün kandilmiş

Hakan bugün arefeymiş

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,085
30,507
113
Hanımın kartının son günüymüş ödemesinin ATM ye indim yatırmak için ATM ye geldim biri koşarak bindi arabaya gitti ATM ye baktım para var parayı almadan gitmiş adam aldım parayı oturdum banka adamın geri gelmesini bekliyorum aw inşallah alkollü felan deildir
Yuklumuydu

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,264
25,860
113
Abi o adam benim bana atabilir misin evdeyim şuan

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,621
9,651
113
Neden unuttu ki çok garip bir olay

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,621
9,651
113
Ara dost banka müşteri hizmetlerini saat ve ATM adresi ver böyle böyle oldu de onlar kart sahibini bulurlar yada yarın bankaya git kamera görüntüleri ile kim olduğunu bulurlar adama geri verirler