Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Açık Üniversite

sseyhan

Bizi sevenleri üzmeyelim baba
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,088
4,431
113
Yaw kardeşim pandemi döneminde Türkiye'de 2 milyon öğrenci lise 1milyon ogrenci üniversitesi mezunu oldu online sınavlardan 😄😄😄 ne anlatiyon
Şuandan bahsediliyor. Pandemi sadece Türkiye de yoktu Dünya genelinde vardı. Birşeyler aksamasin diye bir yollar denendi. O kadar mezun o zaman verildi ne oldu sonuç ? Tiktok kerhanesi, Instagram aboneliği olarak döndü. Konuyu yanlış yorumlama yaparak suçu maruz görme Türk milletinin geninde var

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,605
3,300
113
Arkadaşlar sınavlara girememmi birdaha insanlar diyor bir yıl giremez diye

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,605
3,300
113
Sizce ne kadar giremem

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,605
3,300
113
Hırsızlik yapmışsın, sınavda bunu yapmani eleştirmem ama bunu pişkince burda yazmanı eleştiririm
Aynen dost peki Özlem zengin hakimlik sınavında yeğenini atadi atanamayan adam intihar etti onunkini daha büyük suç benimkimi

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,209
14,223
113
Selam aleyküm arkadaşlar arkadaşlar bundan 3 gün önce size demiştim yine konu açmıştım açık universite sınavım var dedim arkadaşlar sınavda bir sürü kopya cektim arkadaşlar arkamda oturan bir kaltak oruspu 1.45 boyunda gitti hocaya dedi bunda telefon var dedi hoca geldi bana tutanak tuttu arkadaşlar insanalr niye böyle yav yani ne geçecekti eline ne geçti kardeşlerim aha ben 15 yıl biyunca okudum benim babam gecen yıl oldu hem calisim hem ölüm insanlar neden böyle yapıyor bana neden çarkın donmuyor
Allah rahmet eylesin babana
Sanada teselli olarak üzülme dost birdahakine yine kopya çekersin dünyanın sonun değil

Firat7535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,500
964
113
Selam aleyküm arkadaşlar arkadaşlar bundan 3 gün önce size demiştim yine konu açmıştım açık universite sınavım var dedim arkadaşlar sınavda bir sürü kopya cektim arkadaşlar arkamda oturan bir kaltak oruspu 1.45 boyunda gitti hocaya dedi bunda telefon var dedi hoca geldi bana tutanak tuttu arkadaşlar insanalr niye böyle yav yani ne geçecekti eline ne geçti kardeşlerim aha ben 15 yıl biyunca okudum benim babam gecen yıl oldu hem calisim hem ölüm insanlar neden böyle yapıyor bana neden çarkın donmuyor
Shshs artık sizde utanmada kalmamış

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,153
4,193
113
Yanlış bilmiyorsam dost en az 2 hafta uzaklaştırması var normalde 1 dönem de 2 hafta veriyorlardı, örgünde böyle olması lazım açığı bilmiyorum ama yine iyi göt varmış sende çıkar telefonu gpt ye yaptır :) en arkaya falan geçseydin yine yakalanmazdın belki de kopya çekeni ne diye ispikliyor o kaşar

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,605
3,300
113
Yanlış bilmiyorsam dost en az 2 hafta uzaklaştırması var normalde 1 dönem de 2 hafta veriyorlardı, örgünde böyle olması lazım açığı bilmiyorum ama yine iyi göt varmış sende çıkar telefonu gpt ye yaptır :) en arkaya falan geçseydin yine yakalanmazdın belki de kopya çekeni ne diye ispikliyor o kaşar
He yav söylemese ne guzeldi

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,081
22,374
113
Aynen dost peki Özlem zengin hakimlik sınavında yeğenini atadi atanamayan adam intihar etti onunkini daha büyük suç benimkimi
Alimi yenersinde cahili yenemezsin, boşuna tartışma demişler. Sen beni anlamıyorsun o yüzden boşver

malikane104

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
523
143
43
Banka soyup,o bankanın müşterisi olmayan seni şikayet ediyor diye laf yapamazsın.

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,605
3,300
113
Ahmet az çok muhabbetimiz var ,insanlara sallıyorsun ama haksızlık yapıp burda haklıymış gibi gösteriyorsun kendini . Doğru mu bu şimdi sence?
Doğru söylüyorsun abi abiler hepinizden özür dilerim kusura bakmayın hakkınızı helal edin