Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Açık Üniversite

malikane104

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
523
143
43
Ben banka soyanlarla mi bir tutuyorsun dost
Yani dost soruları çalıp giren fetocülerden farkı ne ki olayın,
Ben üniversite,lise sınavlarına hayvan gibi çalıştım emek verdim. Sen telefonla sınava girerek benim senelerce emeğimi çalıyorsun,o sırada ben de senin gibi bir işte çalışıp gezip tozabilrdim.
Velhasıl kelam hiçbir farkı yok.

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,609
3,301
113
Yani dost soruları çalıp giren fetocülerden farkı ne ki olayın,
Ben üniversite,lise sınavlarına hayvan gibi çalıştım emek verdim. Sen telefonla sınava girerek benim senelerce emeğimi çalıyorsun,o sırada ben de senin gibi bir işte çalışıp gezip tozabilrdim.
Velhasıl kelam hiçbir farkı yok.
Eyw dost helal et hakkını şimdi ne iş yapiyon

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,036
2,090
113
Selam aleyküm arkadaşlar arkadaşlar bundan 3 gün önce size demiştim yine konu açmıştım açık universite sınavım var dedim arkadaşlar sınavda bir sürü kopya cektim arkadaşlar arkamda oturan bir kaltak oruspu 1.45 boyunda gitti hocaya dedi bunda telefon var dedi hoca geldi bana tutanak tuttu arkadaşlar insanalr niye böyle yav yani ne geçecekti eline ne geçti kardeşlerim aha ben 15 yıl biyunca okudum benim babam gecen yıl oldu hem calisim hem ölüm insanlar neden böyle yapıyor bana neden çarkın donmuyor
dost onu bunu bırak teli içeri nasıl soktun anlat hele :d

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,055
5,152
113
Selam aleyküm arkadaşlar arkadaşlar bundan 3 gün önce size demiştim yine konu açmıştım açık universite sınavım var dedim arkadaşlar sınavda bir sürü kopya cektim arkadaşlar arkamda oturan bir kaltak oruspu 1.45 boyunda gitti hocaya dedi bunda telefon var dedi hoca geldi bana tutanak tuttu arkadaşlar insanalr niye böyle yav yani ne geçecekti eline ne geçti kardeşlerim aha ben 15 yıl biyunca okudum benim babam gecen yıl oldu hem calisim hem ölüm insanlar neden böyle yapıyor bana neden çarkın donmuyor
Dost başın sagolsun ama şöyle düşün arkandaki diyo ki ben köpek gibi çalışmışım uğraşıyorum bu telefondan çat çat 100 alicak He ben ispiyonlamam ama yapan adama niye yapiyor diyemezsin işin içinde hak var şöyle düşün ise giricen mülakat sorularının cevaplarını başka bi adaya vermişler ve senin yerine o ise girmiş. Yani haksızlık yaparak hak dilenmek saçmalık konuyu sil

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,609
3,301
113
Dost başın sagolsun ama şöyle düşün arkandaki diyo ki ben köpek gibi çalışmışım uğraşıyorum bu telefondan çat çat 100 alicak He ben ispiyonlamam ama yapan adama niye yapiyor diyemezsin işin içinde hak var şöyle düşün ise giricen mülakat sorularının cevaplarını başka bi adaya vermişler ve senin yerine o ise girmiş. Yani haksızlık yaparak hak dilenmek saçmalık konuyu sil
Yok dost içimi rahatlatmak için yoksa ben biliyem hak yedigimi

Wiskas

🔥 Bitmeyen Kin Ve Nefret 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,155
2,824
113
Kontrol etmedi mi aw içeri girerken telefon var diye

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,609
3,301
113
Nasıl reis soruşturma biraz detay verirmisin

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,609
3,301
113
Nasıl reis biraz bilgi verirmisin

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,180
5,072
113
Baban icin Allahtan rahmet dilerim, diger konu hakkında uzatmaya gerek yok haksızsın.

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,561
6,117
113
Geçmiş olsun kral öncelikle, o an şikayet etmese daha sonra şikayet edecekti zaten.. O zaman orada görevli olan iki öğretmende yanacaktı olaya birde bu yönden bak