Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Açık Üniversite

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,619
3,305
113
Selam aleyküm arkadaşlar arkadaşlar bundan 3 gün önce size demiştim yine konu açmıştım açık universite sınavım var dedim arkadaşlar sınavda bir sürü kopya cektim arkadaşlar arkamda oturan biri gitti hocaya dedi bunda telefon var dedi hoca geldi bana tutanak tuttu arkadaşlar insanalr niye böyle yav yani ne geçecekti eline ne geçti kardeşlerim aha ben 15 yıl biyunca okudum benim babam gecen yıl oldu hem calisim hem ölüm insanlar neden böyle yapıyor bana neden çarkın donmuyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,582
22,420
113
bir şey olmaz kardeşim babanızında mekanı cennet olsun kafana takma

zaferello

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,155
461
83
Arkandakinin hakkını gasp ediyorsun bir nevi ben olsam söylemem ama söyleyene de laf edilmez geçmiş olsun

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,094
22,386
113
Selam aleyküm arkadaşlar arkadaşlar bundan 3 gün önce size demiştim yine konu açmıştım açık universite sınavım var dedim arkadaşlar sınavda bir sürü kopya cektim arkadaşlar arkamda oturan bir kaltak oruspu 1.45 boyunda gitti hocaya dedi bunda telefon var dedi hoca geldi bana tutanak tuttu arkadaşlar insanalr niye böyle yav yani ne geçecekti eline ne geçti kardeşlerim aha ben 15 yıl biyunca okudum benim babam gecen yıl oldu hem calisim hem ölüm insanlar neden böyle yapıyor bana neden çarkın donmuyor
Belki bu sınavda o kadar önemli değil lakin bu demek oluyor ki başkasının hayatını da etkileyebilecek, başkasının hakkınida etkileyebilicek her hangi bir sınav vb şeylerde gözünü kırpmadan birilerinin hakkını haspedeceksin. Ve bunu açıkta söyleyip sitem ediyorsun insanlara niye şikayet etti beni diye. Şimdi sakın bana topil, dayı, ülke şartları, cart, curt deme. Birileri hırsızlık yapıyor diye seninde bunu yapmani meşru kilmaz. Baban içinde başın sağolsun

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,619
3,305
113
Dostlar arkadakilerle isim yokki bu yks gibi sıralama etkilemiyor ben çeksem ona ne faydam var ne zararım neden böyle konusuyorsunuz

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,619
3,305
113
Belki bu sınavda o kadar önemli değil lakin bu demek oluyor ki başkasının hayatını da etkileyebilecek, başkasının hakkınida etkileyebilicek her hangi bir sınav vb şeylerde gözünü kırpmadan birilerinin hakkını haspedeceksin. Ve bunu açıkta söyleyip sitem ediyorsun insanlara niye şikayet etti beni diye. Şimdi sakın bana topil, dayı, ülke şartları, cart, curt deme. Birileri hırsızlık yapıyor diye seninde bunu yapmani meşru kilmaz. Baban içinde başın sağolsun
Dost onu etkilemiyor ki bu sıralama sınavı degil

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,094
22,386
113
Dostlar arkadakilerle isim yokki bu yks gibi sıralama etkilemiyor ben çeksem ona ne faydam var ne zararım neden böyle konusuyorsunuz
Hırsızlik yapmışsın, sınavda bunu yapmani eleştirmem ama bunu pişkince burda yazmanı eleştiririm

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,619
3,305
113
Hırsızlik yapmışsın, sınavda bunu yapmani eleştirmem ama bunu pişkince burda yazmanı eleştiririm
Dost ben onun hakkını gaspetmedim haklısın sende ama bu sıralama sınavı degil dost sen anlamiyorsun bu onu etkilemiyor benim kalıp yada kalmamam

sseyhan

Bizi sevenleri üzmeyelim baba
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,203
4,509
113
Dost onu etkilemiyor ki bu sıralama sınavı degil
Sorun etkilemek değil dost, oraya gelen çalışıp geliyorsa, yasak birşeye bulasmiyorsa yada düşünmüyor ise diğer insanların da eşit sart da sınava girmesini ister. Hatayi hata ile telafi ederek bir yere varılmaz. Başarısız olunabilir, sonra bir daha denenir. Art niyetli davranmak ileride zarara yol açar.

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,619
3,305
113
Sorun etkilemek değil dost, oraya gelen çalışıp geliyorsa, yasak birşeye bulasmiyorsa yada düşünmüyor ise diğer insanların da eşit sart da sınava girmesini ister. Hatayi hata ile telafi ederek bir yere varılmaz. Başarısız olunabilir, sonra bir daha denenir. Art niyetli davranmak ileride zarara yol açar.
Eyw dost

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,094
22,386
113
Dost ben onun hakkını gaspetmedim haklısın sende ama bu sıralama sınavı degil dost sen anlamiyorsun bu onu etkilemiyor benim kalıp yada kalmamam
Kardeşim işin derinine inersen etkiler kardeşim. Belki de sen sırf kopya çektin diye onunla aynı dönem mezun olacaksin yada ondan önce. Belki onun yerleşeceği bir işe sen yerleseceksin. Kimse bilemez bunu

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,619
3,305
113
Kardeşim işin derinine inersen etkiler kardeşim. Belki de sen sırf kopya çektin diye onunla aynı dönem mezun olacaksin yada ondan önce. Belki onun yerleşeceği bir işe sen yerleseceksin. Kimse bilemez bunu
Tamam dost sagoalsiniz

Passion90

No comment
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,503
16,868
113
Ahmet sen hemşirelik okuyorum dememiş miydin . Yurttan atıldım muhabbeti vardı. Açık üniversite ne alaka .bu arada kopya çekip başkasının hakkına giriyorsun. Ne garipsiniz ya valla

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,619
3,305
113
Ahmet sen hemşirelik okuyorum dememiş miydin . Yurttan atıldım muhabbeti vardı. Açık üniversite ne alaka .bu arada kopya çekip başkasının hakkına giriyorsun. Ne garipsiniz ya valla
Dost belki erken atanirim diye aciktanda okuyordum çünkü hemşireliği bitirecek durum yoktur

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,619
3,305
113
La dost çalışacak ortam yok haklısınız ben size yazmadan önce kendimi haklı biliyorum ama haksizim

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,619
3,305
113
Bu ulkede tüyü bitmemiş yetim haklari gasp edilirken kimse ses cikarmiyor adam bi kopya cekiyor ne olmus imam osurursa cemaat sicar
Doğru insanın vergilerini çalıyorlar ben bir kopya cekiyon diyeni hakka gireyim peki torpil yapanlar

Ankaralhaymana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,163
518
113
Yaw kardeşim pandemi döneminde Türkiye'de 2 milyon öğrenci lise 1milyon ogrenci üniversitesi mezunu oldu online sınavlardan 😄😄😄 ne anlatiyon